Regija

'Nitro' ponovno u akciji: Filip Pejić promijenio kategoriju i uskočio na KSW 53!

Filip Pejić
 Darko Tomas / CROPIX
KSW se našao u problemima nakon otkazivanja Legierskog, ali Pejić je odlučio spasiti stvar

Velike vijesti iz KSW-a stigle su nam u četvrtak! U akciju se vraća jedan od najpoznatijih hrvatskih boraca - Filip Pejić (14-3-2).

Najbolja europska MMA promocija objavila je da će se 27-godišnji Zagrepčanin boriti na KSW 53 priredbi koja se 11. srpnja održava u Varšavi.

Protivnik 'Nitra' bit će Roman Szymanski (12-5), poljski borac kojeg smo imali prilike vidjeti u studenom prošle godine kada je na KSW-ovom spektaklu u Zagrebu jednoglasnom odlukom sudaca svladao Miloša Janičića. Istog smo dana, podsjetimo, i posljednji put u kavezu vidjeli Pejića kojem je te večeri prvi poraz u zadnjih šest nastupa nanio Daniel Torres.

Još jedan vrlo bitan podatak koji moramo spomenuti je taj da će Filip za ovaj susret prijeći iz perolake u laku kategoriju. Pored toga, hrvatski borac iz zagrebačkog American Top Teama u ovaj meč zapravo uskače kao zamjena za Mateusza Legierskog koji je, prema informacijama iz poljskog MMA giganta, morao zbog ozljede otkazati svoj nastup.

KSW 53 predvodi meč za ujedinjenje titula u lakoj kategoriji između prvaka Mateusza Gamrota i vlasnika privremenog pojasa Normana Parkea. Dok bi u sunaslovnoj borbi priredbe trebali gledati Marcina Wrzoseka i Borysa Mankowskog.

Linker
15. travanj 2024 04:11