Regija

Nova hrvatska borilačka promocija objavila zajednički popis do sada potvrđenih boraca

Fight Night Championship
 FNC
Još pet tjedana preostalo je do prve priredbe Fight Nations Championshipa, nove hrvatske borilačke promocije. Do sada je objavljeno desetak imena koja će nastupiti 5. listopada u dvorani ATT-a, no njen pokretač Dražen Forgač ih je sad stavio sve na jednu sliku. I već u startu izgleda uzbudljivo.

Kako se bliži prva priredba Fight Nations Championshipa, tako svakim danom saznajemo sve više imena boradca i borkinja koji će nastupiti u kavezu unutar zagrebačke ATT dvorane. Sve je krenulo s objavama nastupa boraca koji dolaze iz tog, zapravo domaćeg tima, no sad se lepeza boraca i borkinja već kvalitetno proširila.

Tako su potvrđeni nastupi članova Mangetsua, već dokazanog Stipe Brčića te njegov timskog kolege, donedavno ponajboljeg hrvatskog kickboksača, Patrika Čelića. Na priredbi će nastupiti i sjajni grappler iz "Pantera Teama", Stanislav Krofak. On je nedavno upisao svoju prvu pobjedu u SBC promociji i pokušat će tim istim putem nastaviti i u FNC-u. U profesionalnoj karijeri je na šest pobjeda i tri poraza.

Ostatak do sada najavljenih sudionika su ATT borci i jedna borkinja. Nastup Adriane Vuković već smo ranije posebno najavili, kao i onaj Luke Ćurkovića. Najtalentiranija hrvatska borkinja napokon će debitirati u profesionalom MMA-u, dok se Luka nada kako je njegovim problemima s ozljedama napokon došao kraj. Potvrđen je i nastup iskusnog Matije Blažičevića, koji će se tako naći među ovim većinom mladim lavovima hrvatskog MMA-a. Tu su još Rok Krušić, Jakob Kosić, Đani Barbir i Karlo Smodila te Denis Lovrić koji je odradio fenomenalan debi na prošloj SBC priredbi.

Uskoro bi trebale izaći i informacije o ulaznicama, a iz organizacije vjeruju kako će se na dan priredbe tražiti "karta više".

Linker
23. travanj 2024 10:13