Regija

Nova KSW prilika za Stojnića: Idućeg mjeseca protiv Poljaka koji je brutalno nokautirao veliku hrvatsku nadu!

Denis Stojnić
 Ilustracija
Denis Stojnić ugovorio je svoju prvu KSW borbu. Nakon iznenadnog otkazivanja planirane borbe protiv Ante Delije na zagrebačkoj KSW priredbi, bivši član UFC-a u borilište poljske promocije ući će 21. ožujka. S druge strane kaveza čekat će ga Michal Wlodarek, poljski teškaš koji je u svom prošlom nastupu brutalno nokautirao Srđana Marovića.

40-godišnji Denis "The Menace" Stojnić (13-3) svoju je posljednju borbu odradio još u svibnju 2016. godine i zagrebačka Arena trebala mu je poslužiti kao mjesto njegovog velikog povratka. Ipak, bivši UFC-ov teškaš borbu protiv Ante Delija otkazao je samo dva dana prije nego se ona trebala održati. Tim putem se ispričao i rekao da će sigurno nastupiti za KSW fanove, a promocija mu je odlučila to osigurati.

Stojnića bismo trebali gledati na idućoj priredbi KSW-a, a u pitanju je KSW 53 koji se 21. ožujka održava u Lodzu. Bosanskog borca čeka susret s pet godina mlađim Michalom Wlodarekom (8-2). Riječ je o borcu koji je također preko tri godine bio na pauzi, da bi se vratio u prosincu prošle godine, kad je na KSW 52 priredbi brutalno nokautirao hrvatskog debitanta Srđana Marovića. Najvrjednije pobjede njegove karijere one su koje je ostvario nad bivšim UFC-ovim teškašem Danielom Omielanczukom te bivšim KSW prvakom Michalom Andryszakom.

Ovo je peta službeno ugovorena borba za ovu priredbe, a potvrda dvije glavne se zapravo još uvijek čeka. Naime, još prije par tjedana najavljeno je kako će na ovoj priredbi nastupiti Roberto Soldić, ali i velika poljska teškaška zvijezda Karol Bedorf. Treći borac najavljen kao nositelj ovog programa, Michal Materla, svog je protivnika saznao ovog tjedna. Suprotstavit će mu se Patrik Kincl, kojeg se za ovu priredbu povezivalo upravo sa Soldićem.

Linker
22. travanj 2024 04:25