Regija

Otkriven Pejićev protivnik na KSW-ovom spektaklu u Areni!

Filip Pejić i Saša Drobac
 Instagram
Službeni KSW, a onda i sam Filip Pejić, su u petak objavili "Nitrovog" protivnika na KSW-ovom 51. eventu koji ćemo 9. studenog pratiti u Areni Zagreb. Bivši UFC borac i FFC-ov prvak će rukavice ukrstiti s Poljakom Krzysztofom Klazcekom u meču perolake kategorije do 66 kilograma.

"Sada je i službeno, Borim se protiv Krzysztofa Klaczeka u Areni Zagreb. Spreman sam napraviti sprektakl i idemo po pobjedu. Dođite i ne propustite KSW 51 u Areni Zagreb", napisao je Pejić na svom službenom Instagramu objavivši pritom grafiku na kojoj se nalazi sa svojim protivnikom.

Borac iz Zagrebačkog ATT-ja za sada ima tek jedan nastup u poljskoj promociji. U debiju, koji se dogodio prije nekoliko mjeseci protiv još jednog poljskog borca Filipa Wolanskog, "Nitro" je slavio prekidom u drugoj rundi. Bila je to 14. profesionalna pobjeda za Pejića (uz 2 poraza i 2 neodličena ishoda).

Poljak Klaczek, kojeg nazivaju i "The Cage Master", u karijeri ima 12 pobjeda i 6 poraza. 30-godišnjak iz Konina je u posljednjem nastupu, a ujedno i KSW debiju, poražen od Marcina Wrzoseka jednoglasnom odlukom sudaca. Prije tog meča Klaczek je nastupao i u uglednim britanskim promocijama poput BAMMA-e ili Cage Warriorsa gdje se natjecao protiv vrhunske konkurencije.

Event u Zagrebu predvode Erko Jun i Mariusz Pudzianowski mečem u teškoj kategoriji. Na priredbi u Areni će nastupiti čitav niz regionalnih zvijezda poput Roberta Soldića, Antuna Račića, Vase Bakočevića, Aleksandra Ilića, Aleksandra Rakasa, Ivana Erslana i naravno Filipa Pejića.

Linker
24. travanj 2024 21:03