Regija

Pijetraj objasnio zašto Britanci obožavaju Babića: 'Strašno je tražen'

Leonard Pijetraj
 Damir Krajac / CROPIX
Šestu profesionalnu pobjedu hrvatskog nokautera ukratko je prokomentirao i njegov trener

Trener Alena Babića Leonard Pijetraj, naravno, ponosan je na svog pulena i isijava zadovoljstvom kada zbori o svom borcu i njegovoj želji da “ne izlazi iz ringa”...

"Svi se boksači vole boriti često, ali ne dobivaju baš svi tako često priliku. A Babić se tako često bori baš zato što ga publika voli, što je atraktivan, i stoga zanimljiv svima. Ono što on kaže to i napravi. On kada kaže da će nekoga razbiti onda on uđe u ring i to napravi. To nisu samo priče, to nije samo trash talk. Zato ga evo Britanci ovdje obožavaju. I strašno je tražen", rekao je Pijetraj nakon što je 'The Savage' prošle subote u Londonu svladavši Toma Littlea upisao šestu profesionalnu pobjedu.

"Zato je sljedeća borba već zakazana za 30. siječnja, iako još ne znamo točno protivnika. Little je izjavljivao da nikada nije bio spremniji, skinuo je čak 10 kilograma i bio je odlučan pobijediti, jer mu je to bila prilika vratiti se na veliku scenu, ali ga je Babić razbio. Babić vraća boks tamo gdje mu je mjesto. Nažalost nije bilo publike, jer je u Londonu totalni lockdown", zaključio je poznati hrvatski trener.

Linker
17. travanj 2024 09:01