BORBU ZA BORBOM, OVO ĆE BITI BOMBA

Pogledajte popis devet do sada najavljenih KSW 51 borbi, organizator jednu još uvijek skriva

Pogledajte kako izgleda popis do sada potvrđenih KSW 51 borbi, koje će se 9. studenog održati u Zagrebu. Njih je za sada devet, no upoznati smo s informacijom kako KSW jedan ogled koji će se naći na programu i dalje drži u tajnosti
KSW 51

Za sada smo službeno najavili ukupno devet borbi koje će se održati na KSW 51 priredbi, no to još uvijek nije sve. Na programu će se nalaziti i deseti okršaj, no organizatori informacije o njemu za sada vrlo uspješno sakrivaju i imali cilj objaviti je u po njihovom izboru savršeno vrijeme. No, i bez toga ovih devet ogleda izgleda više nego dobro.

Glavna borba možda je više prilagođena internacionalnoj publici nego domaćoj, budući da će se u njoj susresti Mariusz Pudzianowski i Erko Jun. Publika bi naravno trebala biti na strani borca rodom iz Bosne i Hercegovine, ali isto tako će dvorana imati veliku čast popratiti nastup prave sportske legende kakva je Mariusz Pudzianowski.

Mjesto u sunaslovnoj borbi pripalo je Vasi Bakočeviću, koji će svoj povratak u KSW obilježiti borbom protiv bivšeg prvaka velter kategorije i prave KSW-ove legende, Borysa Mankowskog. Antun Račić dobio je priliku pred tribinama domaćih navijača napasti titulu bantam kategorije, gdje će mu se suprotstaviti borac koji također jako dobro poznaje zagrebačku Arenu. Damian Stasiak u njoj je savladao Filipa Pejića na zagrebačkoj UFC priredbi. Tamo je savladao Filipa Pejića, koji će u kavez ući prije njih. On će se boriti protiv Poljaka Krzystofa Klaczeka.

Aleksandar Ilić dočekao je svoj drugi KSW nastup. "Jokera" niti ovog puta nemaju namjeru štedjeti, budući da je njegov protivnik neporaženi Caezary Kęsik. Ivan Erslan trenutno se u Americi priprema za borbu protiv Darwina Rodrigueza, dok će Roman Szymanski biti protivnik Milošu Janičiću u njegovom debi nastupu. Aleksandar Rakas debitirat će protiv posljednjeg izazivača Roberta Soldića, Krystiana Kaszubowskog, a Lemmy Krušić trebao bi otvoriti program borbom protiv Sebastiana Przybysza. Još uvijek nije poznato gdje bi se unutar ovog programa trebala naći borba koju će se tek objaviti, no ovo je službeni redoslijed onih do sada objavljenih. On je naravno još uvijek podložan nekim promjenama.

Ulaznice potražite ONLINE na web stranicama Eventima na ovom LINK-u ili u fizičkim poslovnicama.

KSW 51 - Popis borbi

Glavna borba
Teška kategorije
Mariusz Pudzianowski (12-7) vs. Erko Jun (3-0)

Sunaslovna borba
Međukategorija 73 kg
Borys Mańkowski (19-8-1) vs. Vaso Bakocevic (39-18-1)

Za titulu bantam kategorije
Antun Racić (23-8-1) vs. Damian Stasiak (11-6)

Perolaka kategorija
Filip Pejić (14-2-2) vs. Krzysztof Klaczek (12-6)

Srednja kategorija
Aleksandar Ilić (12-2) vs. Caezary Kęsik (9-0)

Poluteška kategorija
Ivan Erslan (7-0) vs. Darwin Rodriguez (9-4)

Laka kategorija
Roman Szymański (11-5) vs. Milos Janicić (11-2)

Velter kategorija
Krystian Kaszubowski (7-1) vs. Aleksandar Rakas (15-7)

Bantam kategorija
Sebastian Przybysz (5-2) vs. Lemmy Krusić (20-6)


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:20