Regija

Pokrajac ide po osvetu u Novi Sad!

Falcao vs. Pokrajac
 SBC
Hrvatski UFC veteran Igor Pokrajac dobit će priliku za osvetu protiv Brazilca Maiquela Falcaoa. Dvojac će drugi put ukrstiti rukavice na priredbi srpske promocije SBC, 7. prosinca u Novom Sadu u velikoj dvorani Spens.

"The Duke" je poražen u prvom meču protiv Falcaoa, koji se dogodio 4. svibnja ove godine na 21. eventu SBC-a. Tada je bivši borac Bellatora i UFC-a slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Za Pokrajca je to bio povratak nakon tri godine i odlaska iz UFC-a. S druge strane za "Big Riga" je slavlje protiv Pokrajca bilo bitno jer se njime vratio na pobjedničke staze nakon lošijeg niza. Dvojac je i ranije trebao odraditi drugi međusobni meč, no član zagrebačkog ATT-a je slomio prst na ruci pa je morao prolongirati nastup protiv Brazilca nekoliko mjeseci.

Poraz od Falcaoa bio je 14. u profesionalnoj karijeri za Pokrajca uz 28 pobjeda. "The Duke" je hrvatski rekorder u broju UFC nastupa. Brazilac je s, druge strane, nakon pobjede protiv našeg borca u međuvremenu (rujan) poražen od Muzaffara Adjabova prekidom u drugoj rundi, a 3. studenog ga čeka vrlo težak dvoboj protiv tvrdog Rusa Evgenija Erokhina. Očito si je zadao vrlo zahtjevan i gust raspored.

View this post on Instagram

SBC Light Heavyweight Championship Bout Maiquel "Big Rig" Falcao vs Igor "The Duke" Pokrajac 07. decembra u Velikoj hali novosadskog SPENSa očekuje nas najveći spektakl koji je najbolja regionalna MMA promocija pripremila do sada: SBC 25 - Revenge! Veliki revanš i osveta očekuju nas u šampionskom duelu u poluteškoj kategoriji - SBC prvak Maiquel "Big Rig" Falcao braniće svoj pojas u revanšu protiv legende regionalnog i svetskog MMA sporta, Igora "The Duke" Pokrajca! Hrvatski borac sa najviše borbi u UFCu iza sebe, Igor Pokrajac, želi da dokaže da nije pokazao koliko zaista može u prethodnom duelu, nakon trogodišnje pauze, i spreman je za povratak u velikom stilu! Sa druge strane, prekaljeni ratnik koji je nastupao na najvećim svetskim pozornicama, spreman je da odbrani svoj prestižni SBC pojas! Imaćemo retku privilegiju da ove legende sporta još jednom vidimo kako se medjusobno bore u SBC heksagonu! #sbc #sbc25 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad www.sbc.rs

A post shared by Serbian Battle Championship (@serbianbattlechampionship) on

Linker
19. travanj 2024 11:25