Regija

Potvrđen identitet napadača na trenera Ivane Habazin, policija ga pronašla i privela

James Ali Bashir
Od strane medija u Flintu potvrđeno je kako je napadač na Jamesa Ali Bashira, trenera Ivane Habazin, uistinu bio brat Claresse Shields. Također je potvrđeno kako je isti priveden te će suđenje za napad čekati u zatvoru.

28-godišnji Artis Jaquel Mack već je od ranije poznat policiji. Zapravo, ima debeli dosje u kojem se već nalazi određeno vrijeme provedeno u zatvoru. Među njegovim grijesima ističu se nedozvoljeno nošenje vatrenog oružja te nekoliko fizičkih napada. Na vaganje je došao dati podršku svojoj sestri, a svjedoci kažu kako prethodnih dana nije viđan u blizini njenog tima.

Nakon što je napao Jamesa Alija Bashira, nanijevši mu teške tjelesne ozljede, Mack je pobjegao iz dvorane gdje se vaganje održavalo, no policija ga je već istog dana pronašla i privela. Nakon toga je pritvoren te bi suđenje trebao čekati iza rešetaka.

Policija je službeno potvrdila kako je napadač uhićen, no nisu u javnost pustili njegovo ime. Ipak, više medija otkrilo je kako se bez ikakve sumnje radi o gore spomenutom bratu Claresse Shields. Njemu će se tužiti za teški fizički napad te mu kao bivšem zatvoreniku prijeti novo vrijeme izvan slobode. Također, James Ali Bashir sigurno će pokrenuti i privatnu tužbu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Linker
26. travanj 2024 16:03