Regija

Potvrđena borba i protivnik Uroša Jurišića za debi u Bellatoru

Uroš Jurišić
 Instagram
Potvrđen je nastup Uroša Jurišića na Bellatorovoj priredbi u Milanu, a poznat je i njegov protivnik

Neporaženi slovenski MMA borac jučer je iznenadio objavom kako će za samo dva tjedna nastupiti u Bellatorovom borilištu. Kažemo iznenadio, zbog toga što je proljetos potpisao ugovor s KSW-om i očekivao se njegov nastup u poljskoj promociji. No, isti se nikada nije najavljivao te će Jurišić svoju prvu borbu još od kraja 2018. godine odraditi u borilištu svjetske broj 2 promocije.

Danas je potvrđeno kako će se Jurišić boriti na priredbi koja se održava u četvrtak 1. listopada u Milanu te će biti dio uvodnog programa. Svoju 11. pobjedu u jednako toliko nastupa tražit će protiv iskusnog i lokalno poznatog britanskog borca, Waltera Gahadze.

32-godišnji Gahadza u dosadašnjoj je karijeri upisao 18 pobjeda i pet poraza. No, svakako vrijedi spomenuti kako je 2016. imao omjer 16-0 te je smatran jednim od najvećih europskih potencijala, da bi onda doživio seriju lošijih rezutata. Tako je slavio samo dva puta u posljednjih sedam borbi, no oba puta u Bellatorovom borilištu. Posljednju borbu odradio je krajem prošle godine, kad ga je u samo dvije minute savladao Lewis Long. Longa pamtimo kao borca kojeg je nesuđeni Jurišićev protivnik, Roberto Soldić, nokautirao high kickom krajem 2017. godine, u borilištu Cage Warriorsa.

Belaltor 247, na kojem će Jurišić nastupiti, predvodi borba Paula Daleya i Dereka Andersona.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

IT IS TIME FOR @bellatormma

Objavu dijeli Uros Jurisic (@urosjurisic)

Linker
22. travanj 2024 11:19