Regija

'Psihopata' traži osvetu! Vaso na idućem Megdanu protiv borca koji ga je zaustavio 2016. godine

Vaso Bakočević
 screenshot/Youtube (KSW)
Službeno je najavljena iduća borba Vase Bakočevića u kavezu Megdan FC promocije. Crnogorac bi trebao nastupiti na priredbi imena "Megdan 21. veka", a tamo ga čeka prilika revanširati se njemačkom borcu Jonnyju Kruschinskeu, koji ga je savladao prije tri godine.

Šesta priredba srpske Megdan FC promocije trebala bi biti najveća do sada. Prvi potez prema tome napravili su odlukom da po prvi put svoj kavez dovedu u Beograd i u Štark Arenu, dvoranu koja prima preko 18.000 gledatelja. Tako što nemoguće je organizirati bez zapravo najveće Megdanove zvijezde, a to je neupitno Vaso Bakočević.

Svom popularnom Crnogorcu iz Megdana su već nekoliko puta izašli u susret pa će mu tako sada osigurati priliku da osveti jedan vrlo neugodan poraz. Radi se o borbi protiv Jonnyja Kruschinskea iz Njemačke, koji je Vasu krajem 2016. godine savladao prekidom nakon udarca u jetru i to u prvoj rundi. Bilo je to tijekom lošeg razdoblja Vasine karijere, a ovaj poraz došao je kao onaj srednji u nizu od njih tri.

Ipak, od tada je Vaso u puno boljoj formi nego njegov protivnik. Slavio je u 13 od posljednjih 14 borbi, a nadolazećeg vikenda čega ga sunaslovna borba KSW 51 priredbe u Areni Zagreb i susret s velikom zvijezdom poljske promocije, Borysom Mankowskim. Nijemac je nakon te borbe upisao niz od četiri poraza, a pobjeda nad Vasom zapravo mu je jedina u posljednjih osam mečeva. Nema sumnje kako upravo zbog toga Bakočeviću nije lako prijeći preko tog poraza te kako će izuzetno motiviran ući u ovu borbu. Koje je još mečeve Megdan najavio do sada, najbolje možete provjeriti putem njihovog Instagram profila.

Linker
25. travanj 2024 08:44