Regija

Rakić poslao poruku Jonesu i u ponašanju konkurencije pronašao 'najveći kompliment'

Aleksandar Rakić
 screenshot
"Njušim njihov strah", napisao je, između ostalog, Aleksandar na svom Twitter profilu

Aleksandar Rakić u 2021. godinu ući će kao četvrtorangirani borac s ljestvice izazivača u poluteškoj kategoriji.

Ispred srpsko-austrijskog udarača ostali su još samo Glover Teixeira, Thiago Santos i Dominick Reyes te, naravno, prvak Jan Blachowicz.

Rakić je od dolaska u UFC 2017. godine upisao pet pobjeda i samo jedan poraz i to onaj koji mu je tijesnom i kontroverznom odlukom nanio Volkan Oezdemir.

28-godišnjak iz Beča nakon tog se dvoboja vrlo brzo vratio na pobjedničke staze te je već u idućem nastupu u potpunosti izdominirao bivšeg izazivača Anthonyja Smitha. Borba s 'Lionheartom' Rakiću je bila jedina u 2020. godini, ali dovoljna da mu otvori put prema susretu s Thiagom Santosom koji bi ga trebao dočekati 6. ožujka.

Pobijedi li Aleksandar opasnog 'Marretu' bit će ga stvarno jako teško, rekli bismo, gotovo pa nemoguće ignorirati. A da živi u sjeni nekih drugih imena, primijetio je i sam Rakić koji je preko Twittera objavio jednu zamjerku u kojoj je zapravo pronašao "najveći kompliment" koji mu njegova konkurencija može dati.

"Niti jednom me nije spomenuo niti jedan borac iz poluteške koji je rangiran ispred mene. Niti jednom. Zapitajte se zašto. To je najveći kompliment koji mi ti momci daju. Njušim njihov strah", napisao je Rakić na Twitteru pa dodao rečenicu kojom je na povratak u polutešku kategoriju pozvao bivšeg prvaka Jona Jonesa.

Hoće li Rakić u 2021. napasti UFC-ovu titulu?

Linker
19. travanj 2024 20:54