Regija

Rakić: 'Svi znamo tko je PRAVI pobjednik ovog meča!'

Aleksandar Rakić
Aleksandar Rakić vjeruje da je bio bolji i da je trebao pobijediti u jučerašnjem nastupu na Fight Night priredbi, koja se održala u korejskom Busanu. Tako se barem može zaključiti iz njegove poruke na službenom Instagramu koju je objavio nakon meča.

Podsjetimo kako je Rakić nakon tri runde poražen od Švicarca Volkana Oezmira u sunaslovnoj borbi priredbe u dalekoj Južnoj Koreji. Suci su pobjedu podijeljenom odlukom dali bivšem izazivaču.

"Ovo je osjećaj koji imam u ovom trenutku! On je pobijedio na papiru, ali mi svi znamo tko je PRAVI pobjednik. Nema isprika, radit ću jako naporno da bih pokazao svojim navijačima za što sam sve sposoban", napisao je Rakić uz fotografiju na kojoj drži visoko uzdignute ruke u zrak, kao svojevrsni simbol pobjede.

Ovo je bio prvi poraz za Rakića od kada je stigao u elitnu promociju i nakon što je svladao dosadašnja četiri protivnika. Trenutačno ima 12 pobjeda i 2 poraza u profi karijeri. Posljednji put je poražen prije više od 8 godina (2011.) i to u prvom profesionalnom nastupu.

Oezdemir (17-4), s druge strane, je nakon slavlja protiv Latifija, sada nanizao drugu pobjedu zaredom. Prije toga je bio u nizu od tri uzastopna poraza u karijeri pa se polako vraća među prave izazivače u poluteškoj kategoriji.

Linker
24. travanj 2024 11:16