Regija

Rakića kladionice smatraju favoritom u subotnjoj borbi protiv Oezdemira

Aleksandar Rakić
 Instagram
Na UFC kalendaru za 2019. godinu preostala je tek jedna priredba. Ona se nadolazećeg vikenda održava u korejskom Busanu, a posebno zanimljivo na programu izgleda sunaslovna borba. U njoj se sastaju Aleksandar Rakić i Volkan Oezdemir, a srpski borac je po mišljenju kladionica favorit za pobjedu.

Vodeći se podacima sa stranice Oddsshark ali i nekih domaćih kladionica, lako smo mogli zaključiti kako je Aleksandar Rakić dosadašnjim nastupima uvjerio "bookmakere" u to da ima sve što je potrebno za doći do pobjede u svojoj do sada najvećoj borbi. Srpsko-austrijski poluteškaš jako dobro kotira pred ovu borbu. Tako da se koeficijent na njegovu pobjedu kreće između 1.55 i 1.75, dok pobjedom švicarskog borca svog ulog množite s 2 do 2.45, ovisi gdje biste uplatili.

Što se tiče glavne borbe, ako vjerujete u pobjedu Frankieja Edgara nad Chan Sung Jungom, mogli biste dobro zaraditi. UFC-ova legenda najviše se kreće oko 2.20, dok je Korean Zombie na 1.55. Treba svakako uzeti u obzir da je Edgar ovu borbu prihvatio kao zamjenski borac, no isto tako kako se već nalazio u pripremama za borbu koju je trebao odraditi idućeg mjeseca.

Što se tiče ostatka programa, najveći favorit na "cardu" je novi veliki potencijal teške kategorije, Cyril Gane. Na njegovoj pobjedi protiv Tannera Bossera gotovo da ne možete ništa zaraditi, no ako uplatite na njegov poraz, a on se dogodi, vaš ulog bi se učetverostručio ili upeterostručio. Najizjednačenije borbe, tj. one gdje kladionice gotovo da daju jednake šanse obojici su pronađene u dva slučaja. To je borba između Helija Alatonga i Ryana Benoita te Junga Da Una i Mikea Rodrigueza.

UFC Fight Night 165 održava se u subotu, a prva borba programa na rasporedu bi trebala biti oko 8 sati ujutro. Glavni program koji sadrži šest borbi trebao bi krenuti u 11 sati. Čeka nas uzbudljivo subotnje prijepodne za zatvaranje sjajne UFC godine.

Linker
20. travanj 2024 09:38