Regija

Reljić nedugo nakon prozivke: 'Očekivano, Pokrajac je odbio meč sa mnom'

Goran Reljić
 Screenshot (YouTube, KSW)
Ništa od međusobnog okršaja hrvatskih MMA veterana? Goran Reljić (18-8) tvrdi da Igor Pokrajac (29-14-1 nc) nije pristao na taj dvoboj...

36-godišnji Zadranin Reljić prije nekoliko se dana u intervjuu za Fight Site požalio kako mu u posljednje vrijeme nije nimalo lako pronaći partnera ples.

"Pauzirao sam najviše zbog toga što nitko u promocijama gdje smo tražili nije htio prihvatiti borbu protiv mene. Mislim da je svijet trenutno prepun Instagram 'wannabe boraca' koji misle graditi svoje 'skorove' na početnicima i na taj način doći do UFC-a", otkrio nam je nedavno Goran pa u istom razgovoru potvrdio da bi njegov idući meč trebao biti 19. lipnja na SBC priredbi u Odžacima, ali i da je jedini problem taj što mu još nisu pronašli protivnika.

U jednoj takvoj situaciji, Reljić je javno prozvao još jednog hrvatskog MMA veterana i također bivšeg UFC borca Igora Pokrajca.

"Želim pojas do 93 kilograma kojeg drži Igor Pokrajac! Moj je glavni cilj boriti se protiv onoga tko ima taj pojas, a u ovom trenutku to je on. Na njemu je prihvatiti tu borbu ili je odbiti te napustiti pojas pa pustiti mene i još nekog borca da se za njega borimo", jasan je bio 'Ghost' u istom razgovoru s Fight Siteom.

No, u ponedjeljak navečer Goran je preko svog Facebooka otkrio da ta borba izgleda nije opcija:

"Prema mojim očekivanjima, Igor Pokrajac je odbio meč sa mnom tako da sada čekam tko će prihvatiti meč. Čak sam otišao toliko daleko da sam rekao da prihvaćam 3 različite kategorije 84, 93 i supertešku pošto hodam sa 100 kilograma... Situacija s 'borcima' je naprosto smiješna koliko se kalkulira kad treba prihvatiti meč", tvrdi Reljić koji je trenutno na nizu od tri MMA pobjede.

Linker
20. travanj 2024 11:58