Regija

'RoboCop' ponovno ogroman favorit: Kladionice Litavcu ne daju praktički nikakvu šansu

Roberto Soldić i Marius Žaromskis
 Ilustracija
Kladionice su napokon u svoje ponude uvrstile i sada glavnu borbu KSW-a 53, koji ćemo za manje od dva tjedna pratiti iz poljskog Lodza. U "main eventu" će naš Roberto Soldić ukrstiti rukavice s MMA veteranom Mariusom Žaromskisom. Radi se o novoj obrani titule u velter kategoriji.

Već smo pisali o činjenici da je Stipe Bekavac priličan "underdog" na istom popisu borbi protiv Przemyslawa Mysiale. Baš kao što je ista uloga pripala i bivšem UFC-ovcu Denisu Stojniću u dvoboju s Wlodarekom. "RoboCop" je, s druge strane, ogroman favorit u dvoboju s "Litavskom Noćnom morom".

Pa tako većina "online" kladionica na slavlje borca iz Viteza nudi tek oko 1.10. To znači da na deset uloženih kuna na slavlje KSW prvaka u velter kategoriji možete zaraditi tek 1 kunu. Naravno, ako Soldić pobijedi veterana Dreama i Bellatora.

U slučaju da se planirate okladiti na slavlje Žaromskisa i tako "gađati" iznenađenje, onda je tu kvota kudikamo izdašnija. U ovom trenutku kladionice nude oko 5.00, što znači da svoj uloženi novac možete upeterostručiti.

S obzirom da je do meča ostalo vrlo malo, ne očekuju se značajnije promjene u tečaju. Dvoboj Soldić vs. Žaromskis je nakon ozljede Pudzianowskog postao "main event" velike KSW-ove priredbe u poljskom Lodzu.

Roberto Soldić vs. Marius Žaromskis 1.10 - 5.00

Linker
20. travanj 2024 10:11