Regija

Sambo & MMA Akademija Slavonija prva u Hrvatskoj dobila vrijedno priznanje

Sambo & MMA Akademija Slavonija
 Sambo & MMA Akademija Slavonija
World All Fight System Organization (A.F.S.O.) cerfificirao je tri trenera Sambo & MMA Akademije Slavonija, ujedno prve hrvatske borilačke škole međunarodno priznate od strane te organizacije.

Tekst: Valpovština.info

Nakon mnoštva zapaženih rezultata na domaćoj i međunarodnoj borilačkoj sceni Sambo&MMA akademija Slavonija je dobila značajno priznanje od velike svjetske borilačke Organizacije A. F. S. O.

"Kao prva priznata borilačka škola u Hrvatskoj pod okriljem A. F. S. O. u našem su klubu certificirana prva tri trenera luta livre vale tudo u Hrvatskoj. Tjedan dana njihov master Tobias Mack je držao seminare MMA i Luta Livre u našem klubu", javio nam je Christian Uskoković.

"Po završetku seminara koji je bio izuzetno naporan i zahtjevan, trojica članova naše akademije su promovirana u nove pojaseve Christian Uskoković glavni trener u smeđi pojas 3. degre luta livre, Josip Ivanišić drugi trener u SAS smeđi pojas 1.degre luta livre i Goran Anić pomoćni trener SASplavi pojas 1.degre."

"Ova borilačka zvanja luta livre brazilske borilačle vještine koja je najsličnija MMA će umnogome podići kvalitetu treninga i boraca naše akademije i cjelokupne borilačke scene,a ovime su treneri ostvarili pravo da se pridruže velikom ljetnom luta livre kampu na Mallorci te da uz dugoročnu suradnju sa AFSO majstorima iz okolnih zemalja očekujemo da će SAS nastaviti višegodišnje uspjehe na domaćoj i stranoj borilačkoj sceni te da će uz ETF managment dati nekoliko afirmiranih imena iz lokalne borilačka scene", ne bez ponosa zaključio je Uskoković.

Linker
14. travanj 2024 00:32