Regija

Sara Luzar Smajić dogovorila novu MMA borbu

Sara Luzar Smajić
Sara Luzar Smajić dogovorila je svoju prvu MMA borbu otkako je počela trenirati u njemačkom UFD Gymu. 5. listopada borit će se u Bochumu na priredbi promocije Fair FC, gdje ju čeka borba protiv Kelig Pinson iz Belgije.

Nakon što je krajem srpnja upisala pobjedu u kickboxing ringu, čime je nakon duljeg vremena osjetila strast profesionalnog nastupa, Sara Luzar Smajić napokon je dogovorila borbu u svojoj primarnoj disciplini. MMA borkinja iz Zagreba nastupit će početkom listopada i tražit će svoju prvu profesionalnu MMA pobjedu.

Sara je do sada uspješno odradila jedan amaterski nastup, dok je u profesionalnom debiju poražena u Italiji. Bilo je to u travnju prošle godine, nakon čega se posvetila treningu s ciljem da može krenuti s nizom ozbiljnih nastupa te da isto tako krene njen uspon prema europskom vrhu. S tim ciljem je i otišla u Düsseldorf gdje je do sada sve oduševila svojom voljom, talentom i spremnošću za rad. Tako je došlo vrijeme za pronaći joj borbu i to se sad ostvarilo.

U Bochumu ju čeka Kelig Pinson iz Belgije, djevojka koja je prema Tapologyju do sada odradila dva profesionalna nastupa uz polovičan uspjeh. U amaterskoj karijeri upisala je šest pobjeda i dva poraza, što svakako šalje upozorenje da nije riječ o običnoj prolaznici.

U svom prošlomjesečnom nastupu Sara je oduševila agresivnošću te je vrlo brzo slomila svoju protivnicu. Sad tako nešto treba prenijeti i u MMA, a ako je vjerovati informacijama koje dolaze iz dvorane, to bi se trebalo i dogoditi.

Linker
16. travanj 2024 11:21