Regija

SBC najavio 'najjaču ovogodišnju priredbu', Veličković napada pojas u velteru!

Bojan Veličković
 Instagram
Zanimljiv okršaj čeka nas na borilištu Serbian Battle Championshipa

Bojan Veličković će već u svom drugom nastupu za Serbian Battle Championship napadati titulu u velter kategoriji.

Velika vijest osvanula je u četvrtak ujutro na Instagramu SBC-a, a odmah smo dobili i informaciju da će se borba Veličkovića (17-10-2) i aktualnog prvaka Vladislava Kancheva (11-5-2) održati 7. studenog u Novom Sadu.

Za bivšeg UFC i PFL borca ovo će biti prvi nastup otkako je u ožujku ove godine u svom SBC debiju gušenjem zaustavio Danilla Souzu Santosa.

S druge strane, bugarski će nokauter loviti već šestu pobjedu u nizu, odnosno treću pod okriljem SBC-a u kojem je nokautima zaustavljao Nasera Kalantarija i Lincolna Henriquea.

Borba Kancheva i Veličkovića najavljena je kao glavni meč SBC 29 Revenge priredbe koju su organizatori najavili kao "najjaču ove godine".

View this post on Instagram

SBC 29 Revenge Main Event - Welterweight Title Bout Vladislav Kanchev vs Bojan "Serbian Steel" Veličković Najbolja regionalna i jedna od najkvalitetnijih evropskih MMA organizacija Serbian Battle Championship Revenge vraća se ponovo u Novi Sad, sa najjačom ovogodišnjom priredbom - očekuje nas MMA dogadjaj svetske klase, a glavna borba večeri biće prava poslastica za sve ljubitelje MMA sporta - borba za pojas SBC šampiona u velter kategoriji! Aktuelni šampion SBC velter kategorije, opasni nokauter iz Bugarske, Vladislav Kanchev, braniće svoj prestižni pojas u najvećem izazovu dosadašnje karijere, u pokušaju da stigne do šestog uzastopnog trijumfa, protiv najuspešnijeg srpskog profesionalca, bivšeg UFC i PFL borca, Bojana "Serbian Steel" Veličkovića! Bojan, dokazano ime svetske MMA scene, u svom drugom SBC nastupu, želi da se velikom pobedom u SBC Revenge oktagonu vrati pod okrilje najjače svetske MMA organizacije, dok Vladislav, nakon fantastične odbrane naslova protiv Lincolna Henriquea, želi da pobedi veliko ime ovog sporta, kako bi svima potvrdio da je i njemu mesto medju svetskom elitom! Očekuje nas šampionska borba za pamćenje i zaista istorijski spektakl u Novom Sadu, 07. novembra, na SBC 29 Revenge!

A post shared by SBC Revenge (@sbcrevenge) on

Linker
25. travanj 2024 11:58