Regija

Shields likuje nakon velike pobjede: 'Diži se pušioničarko!'

Claressa Shields
 Screenshot
Niti nakon što su odradile deset rundi u istom ringu, nema primirja na relaciji Claressa Shields - Ivana Habazin. Iako je noćas u Altantic Cityju pobijedila hrvatsku boksačicu jednoglasnom odlukom sudaca i tako ugrabila još dva svjetska pojasa, Amerikanka nije poslala pomirujuću poruku Hrvatici.

Dapače, Shields likuje na drušvenim mrežama pokušavajući još više poniziti svoju protivnicu, a izdignuti svoju pobjedu. Odmah poslije završetka meča, već u prvom intervjuu, je bocnula Habazin rekavši da je udarac u jetru bila osveta za Ivaninu šalu sa sladoledom na službenom vaganju. Amerikanka je nastavila u istom tonu na Instagramu.

"Diži se pušioničarko", napisala je uz fotografiju na kojoj je Habazin na jednom koljenu, a sutkinja se sprema brojati radi nokdauna. No, Shields je zaboravila spomenuti još jedan prljavi potez koji je napravila u tom trenutku. Naime, već kada je Habazin bila "na podu" prljavo ju je udarila u tijelo pokazavši tako svoju narav.

Shields se na Instagramu pohvalila i svojim posebnim izlaskom u stilu popularne glazbenice Beyonce. Objavila je fotografiju svoje "oprave" za izlazak, baš kao i video koreografije, koju je zajedno sa svojim timom pripremila.

U desetoj pobijedi u karijeri dvostuka olimpijska pobjednica je srušila rekord Vasyla Lomachenka, postavši boksačka prvakinja koja je najbrže u povijesti (u najmanje profesionalnih mečeva) stigla do pojaseva u tri različite težinske kategorije. Za našu Habazin je ovo bio četvrti poraz u profi karijeri i drugi u ovako velikim mečevima nakon što je izgubila od Cecilie Braekhus prije nekoliko godina.



Linker
19. travanj 2024 22:48