Regija

Soldić otkrio da ima lakše ozljede, ali se planira boriti na KSW-u 51: Vidimo se u Zagrebu!

Roberto Soldić
 Instagram
KSW-ov prvak velter kategorije Roberto Soldić (17-3) obratio se svojim obožavateljima putem društvenih mreža nakon sinoćnje pobjede protiv Michala Pietrzaka (8-4) na KSW 50 priredbi u Londonu. Hrvatski nokauter je otkrio kako je pretrpio lakše ozljede u meču, ali svakako se u studenom planira pojaviti na KSW 51 priredbi u Zagrebu.

Vodeća europska MMA promocija održat će 9. studenog borilački spektakl u Areni Zagreb, a na popisu borbi naći će se najbolji borci iz regije. Svi se naravno nadaju da će se u hrvatskoj metropoli boriti i Soldić.

Iako se 24- godišnji Vitežanin svakako planira boriti pred domaćom publikom njegov nastup zasada nije sto posto siguran. Soldić je sinoć protiv Poljaka odradio pune tri runde te je primio nešto štete što se vidi na njegovom licu nakon borbe.

U objavi na Facebooku Soldić se zahvalio svim fanovima i poručio kako dolazi u Zagreb.

"Hvala svima za podršku. Čista pobjeda. Malo ozljeda, sve normalno u ovom sportu, nadam se da se vidimo u Zagrebu u Areni... Želim vam blagoslovljen dan", napisao je.

Savladavši Pietrzaka jednoglasnom odlukom sudaca u Londonu Soldić je u nekoliko intervjua za poljske medije izjavio kako planira uzeti pauzu od tjedan dana prije nego što sa svojim menadžerom Ivanom Dijakovićem procijeni situaciju i donese konačnu odluku o nastupu.

Dobra vijest za sve Soldićeve fanove jest da šteta koju je pretrpio čini se nije ozbiljna.

"Priredba je 9. studenog, stoga imam vremena. Vidjet ću kakve su ozljede, ali spreman sam za borbu. Zdrav sam, sve je dobro" rekao je Soldić za MMAPLtv i poručio da će o daljnjim planovima javnost obavijestiti za tjedan dana putem Facebooka.

Bilo bi šteta da domaća publika na KSW-u 51 ne uživa u nastupu našeg naboljeg MMA borca i jedne od najvećih zvijezda KSW-a. Za Arenu su zasada potvrđeni nastupi Antuna Račića, Erka Juna, Aleksandra Ilića, Filipa Pejića i Vase Bakočevića.

Linker
19. travanj 2024 13:24