Regija

Spektakl na pomolu: Paul Daley protiv Soldića na KSW u Londonu?!

Soldić vs. Daley
Nakon što je službeno potvrđen nastupa Roberta Soldića na KSW 50 priredbi u Londonu, mnogi borci odlučili su pokušati iskoristiti to što mu još uvijek nije dodijeljen protivnik, da bi oni uputili svoju prozivku. Svakako najveće i najzanimljivije ime među njima je Paul Daley.

Do ove prozivke zapravo je došlo sasvim nevino, ali priča se jako brzo zakotrljala. Naime, Paul Daley postavio je na Instagram fotografiju uz koju je napisao: "Blagoslovljen sam s toliko sjajnih stvari u životu. Zdrav sam, imam dobru obitelj, prijatelje i Boga. Sve to je svakodnevno u mojim mislima."

Teško bi se moglo očekivati da iz tako nečega izađe neka prozivka i eventualno dogovaranje, no za to se pobrinuo Norman Parke. Bivši UFC-ov, a danas KSW-ov borac lake kategorije, ostavio je Daleyu komentar kako bi bilo sjajno vidjeti borbu njega protiv Roberta Soldića. Kako Soldić nema protivnika za londonski event, priča se jako brzo zakotrljala. Prije svega odgovorom Daleya na spomenutu poruku.

"Ukoliko bi u igri bio KSW pojas i ako bi se radilo o dobrom novcu, itekako sam zainteresiran. Veliki sam fan Roberta Soldića i bilo bi sjajno boriti se protiv mladog lava", napisao je Daley usput označivši svoje poslodavce iz Bellatora, cijelo KSW vodstvo, kao i samog Soldića.

Sa Soldićeve strane još uvijek nismo vidjeli odgovor, no nema sumnje kako bi Roberto bio zainteresiran za takvu borbu. On ionako niti jednog protivnika do sada nije odbio niti ima namjeru tako nešto napraviti. Znamo kako je KSW najavio svoju najveću priredbu do sada, a za to će morati dovesti pokoje vanjsko ime. Moguće da je upravo "Semtex" Daley jedan od tih. On inače dolazi iza sjajne pobjede protiv Ericka Silve, s Bellatorovog eventa održanog prošlog mjeseca u Londonu.

Linker
19. travanj 2024 18:21