Regija

Stošić najavio novi UFC nastup: 'Otkrit ću i gdje ću raditi kamp...'

Darko Stošić
Srpski poluteškaš Darko Stošić je najavio svoj četvrti meč u elitnom UFC-u. Iako nije otkrio detalje oko borbe, najavio je da će uskoro ponovno u kavez!

Stošić, koji je u posljednja dva UFC nastupa poražen odlukama sudaca, se obratio fanovima na društvenim mrežama. Otkrio je kako je potpisao ugovor za četvrti, a ujedno i posljednji meč iz aktualnog ugovora s UFC-om.

"Dobio sam borbu koja će se održati u 2020. godini. To će mi biti ujedno i četvrta borba u UFC-u. Uskoro ćete saznati datum, mjesto i protivnika. Također i gdje ću odraditi kamp za ovu borbu. Hvala vam kao i uvijek na velikoj podršci", napisao je Stošić.

Srbin je u poruci najavio da će otkriti i pojedinosti oko kampa koji očito neće biti odrađen u njegovoj dosadašnjoj bazi - Cro Cop teamu u Zagrebu. Iako nije službeno potvrdio, Stošić je nakon posljednjeg poraza napustio dvoranu u Zagrebu i već neko vrijeme trenira u Beogradu. U recentnoj izjavi njegov dosadašnji suborac Ante Delija je potvrdio da će Darko sljedeći kamp raditi izvan Cro Cop tima, ali i da su mu vrata dvorane u Gajnicama uvijek otvorena što mu je poručio i Mirko Filipović.

Nakon uvodne pobjede prekidom protiv Kimballa, Stošić je u naredna dva UFC dvoboja poražen od Devina Clarka i Kennedyja Nzechukwua. Trenutačno ima 13 pobjeda i 3 poraza u karijeri. Za vjerovati je da bi u slučaju novog poraza dobio otkaz u elitnoj promociji i ne bi izborio novi ugovor.

Linker
16. travanj 2024 20:23