Regija

Stošić se oglasio po prvi put nakon otkaza u UFC-u: 'Potpisao sam ugovor s velikom organizacijom!'

Darko Stošić
 Instagram
Darko Stošić oglasio se po prvi puta nakon što je postalo službeno kako više nije dio najjače svjetske MMA promocije.

Karijera Darka Stošića dobila je novo poglavlje. Nakon tri poraza u nizu srpski je poluteškaš uklonjen s UFC-ovog rostera i svoj idući meč trebao bi odraditi pod okriljem jedne druge ugledne borilačke promocije.

Još prije otprilike tjedan dana ekskluzivno smo saznali da će Darko sreću morati potražiti u drugoj sredini, a od izvora bliskih borcu smo čuli i da pregovara s nekoliko velikih organizacija. Sada je to potvrdio i sam Stošić koji je otkrio da je već potpisao ugovor, ali ime novog poslodavca i dalje skriva od javnosti.

"Kao što je većina portala prenijela, ugovor s UFC-om je istekao. Odradio sam četiri borbe po ugovoru i u ovom trenutku UFC ga neće obnoviti, ali ta opcija i dalje ostaje otvorena. Ono što trenutno mogu reći je da sam potpisao ugovor s jednom također velikom organizacijom", napisao je Stošić na Instagramu, a ispod poruke je ostavio hashtagove #KSW, #PFL i #Bellator.

Podsjetimo, 28-godišnji Beograđanin je nakon impresivnog debija i TKO pobjede nad Jeremyjem Kimballom upisao tri poraza zaredom. Sva tri jednoglasnim sudačkim odlukama.

Stošić je trenutno na 13-4 profesionalnom omjeru, a posljednji meč odradio je krajem prošlog mjeseca kada ga je u Raleighu svladao neporaženi Amerikanac Jamahal Hill.

Linker
14. travanj 2024 14:38