Regija

Sve je spremno za polufinale FNC Armagedona uz jednu borbu manje od planiranog

 Ronald Goršić / CROPIX
Sedam borbi održat će se večeras u zagrebačkoj ATT dvorani na trećoj priredbi FNC Armagedon turnira

Sve je spremno za veliko FNC polufinale, nakon što su se sudionici jučer izvagali i time potvrdili kako su odradili svoje dužnosti pred ulazak u borilište. No, na vaganju ih se nije pojavilo planiranih 16, nego jedan manje. Naime, Miloš Cvetković je iz nedefiniranog razloga otkazao svoju borbu protiv Jakoba Kosića i to samo tri dana prije održavanja. Koliko se od te borbe očekivalo dovoljno govori podatak što su je organizatori odlučili postaviti kao glavnu borbu cijelog programa. To se sada promijenilo te Kosić bez borbe prolazi u finale velter kategorije.

Mjesto glavne borbe tako je preuzeo okršaj lake kategorije između Luke Milidragovića i Marka Bojkovića. Iako se radi o momcima koji zajedno imaju tek jednu profesionalnu borbu, upravo je njihov duel nekako dobio najviše prostora u medijima, ali i u razgovorima među fanovima. Drugo polufinale lake kategorije odradit će Patrik Čelić i Lazar Kukuličić, dok će Kosić svog finalnog protivnika dobiti u borbi između Ivana Bilića i Marka Ostaneka.

Perolaka kategorija dobila je dvije zamjene. Kako su Robert Kardos i Mateo Bolfan bili prisiljeni otkazati svoju borbu zbog ozljede, umjesto njih su "lucky loseri" postali Nino Škrijelj i Gordan Lovrić te će se kroz njihovu borbu dobiti jedan finalist. U drugom polufinalu sastaju se Danijel Bažant i Nikola Đurđev. Najviša divizija u ovom turniru je srednja, a tamo će jedno polufinale odraditi Andi Vrtačić i Milan Filipović, dok će se u drugom polufinalu sastati Đani Barbir i Stanislav Krofak.

Današnja priredba počinje u 20 sati.

FNC Armagedon 3 - Raspored borbi

Danijel Bažant (Trojan Pula) - Nikola Đurđev (Ultimate fitness, Srbija)

Nino Škrijelj (ATT Zagreb) - Gordan Lovrić (Gladijator Dubrovnik)

Andi Vrtačić (Trojan Pula) - Milan Filipović (Ahilej, Srbija)

Patrik Čelić (ATT Zagreb) - Lazar Kukuličić (MMA klub Omladinac, Crna Gora)

Marko Ostanek (Ban Team Zagreb) - Ivan Bilić (Trojan Pula)

Đani Barbir (ATT Zagreb) - Stanislav Krofak (Pantera Zagreb)

Luka Milidragović (Gladijator Dubrovnik) - Marko Bojković (Ahilej, Srbija)

Linker
10. travanj 2024 12:06