Regija

Svjetsko prvenstvo u kickboxingu: Uzbudljiv prvi dan i nekoliko izvrsnih izvedbi hrvatskih predstavnika

 Screenshot (YouTube)
Uzbudljvo je bilo prvog dana u Sarajevu, gledali smo mnogo zanimljivih okršaja, a kad se radi o hrvatskoj reprezentaciji bilo je otprilke 50:50, jedna pobjeda više od poraza.

Sjajno je prvenstvo otvorio Andrej Kedveš u K-1 do 71 kilograma, Marko Čizmić i Ante Verunica ponudili su izvrsne izvedbe i pobijedili u low kicku, dalje je prošao i Anto Širić u K-1, imao je tu pogodnost da mu se ruski borac zbog bolesti nije pojavio u ringu.

Kad smo kod ringovnih disciplina, poraženi su Antonio Krajinović, Bruno Ninčević, Dino Tači i Petar Jaman. Dakle, kad je ring u pitanju, prvog dana je za Hrvatsku završilo 4:4.

Tatami je bio uspješniji, light contact je bio pobjednik. Djevojke su bile super, Kata Šare i Lucija Regvat su pobijedile, šteta za mlađahnu Lorenu Jurišić koja se sjajno borila, ali je u neizvjesnom ogledu ostala zamalo ‘prekratka’, odlučivale su nijanse. Kod momaka, prekrasne borbe i pobjede ostvarili su Ivan Bertić, Vito Košar i Andrej Gudac, dok su poraženi Matej Skokić, Marko Opšivač i Kristijan Katušić. Dakle, na tatamiju je bilo 5:4 u korist pobjeda.

Linker
12. travanj 2024 15:22