Regija

'The Savage' traži novi nokaut protiv srpskog profesionalca

 Screenshot (Facebook)
Hrvatski boksački profesionalac Alen Babić je dogovorio novi meč, četvrti u svojoj profi karijeri. "The Savage" će boksati u Milanu, na priredbi "Matchroom Boxinga" protiv Srbina Dušana Krstina.

Babić, koji je u već u svoja prva tri profi nastupa podigao mnogo prašine radi sjajnog stila i silovitih udaraca kojima ruši svoje protivnike, će tražiti novo slavlje i novi nokaut - četvrti po redu.

25-godišnji Krstin je, barem na papiru, mnogo iskusniji od člana BK Leonardo iz Zagreba. U profi karijeri koja traje od 2015. godine ima 8 pobjeda i 11 poraza i trenučno je šesdesetak mjesta bolje plasiran od hrvatskog boksača na uglednom Boxrecu.

"The Savage" posljednje dane priprema i posljednje sparinge odrađuje u Zagrebu. Osim svog stalnog sparing partnera Marka Miluna, koji se prije par dana pobjedonosno vratio s jakog turnira iz Mađarske, Babiću pomaže i hrvatski teškaš Agron Smakići. Obojica su u ponedjeljak na društvenim mrežama objavili zajedničke fotografije sa sparinga.

Zadnji meč Babić je odradio 25. listopada protiv Ramazija Gogichashvilija te je slavio prekidom u prvoj rundi. Dvoboj protiv Krstina je dogovoren na 6 rundi, a održat će se u Allianz Cloud Areni, istoj onoj gdje je odradio i zadnji meč. Priredbu predvode Daniele Scardia i Andrew Francillette mečem za IBF-ov internacionalni pojas.


Linker
24. travanj 2024 15:21