Regija

Todorović ipak nastupa u Londonu, ali ne pod okriljem UFC-a! Je li ovo rješenje za još nekoliko ugroženih dvoboja?

Duško Todorović
Nastavno na jučerašnju vijest, stigle su nove informacije o održavanju Cage Warriors 113 priredbe.

Prema riječima predsjednika promocije Grahama Boylana, event će se održati pred praznim tribinama u petak navečer u Londonu, a bit će pojačan borbom Duška Todorovića (9-0) i Johna Philipsa (22-9-1 nc)!

Zanimljiva je ovo vijest zato što su neporaženi srpski borac i 34-godišnji Velšanin zapravo trebali odmjeriti snage na odgođenom UFC-ovom 171. Fight Night eventu koji se ovog vikenda ipak neće održati u britanskoj prijestolnici. Dakle, čini se kako je UFC ovaj meč prepustio engleskoj promociji iz koje već godinama preuzima najveće talente.

"Cage Warriors 113 priredba će se održati iza zatvorenih vrata. Radimo na tome da ljudima vratimo novac za ulaznice. John Philips i Duško Todorović potvrđeni su kao dodatak ovom eventu koji će se prenositi i na UFC-ovom Fight Passu, kao i brojnim TV kanalima diljem svijeta", stajalo je u dvije Twitter objave Grahama Boylana.

Ugledni borilački portal MMA Fighting došao je naknadno preko izvora bliskih promociji do novih informacija koje govore da bi na istom eventu mogli gledati još nekoliko mečeva s odgođene UFC-ove priredbe.

Podsjetimo, Todoroviću će ovo biti prvi nastup nakon što je jednoglasnom odlukom svladao Teddyja Asha i tom pobjedom na 'Dana White's Contender Seriesu' zapravo izborio ugovor s najjačom svjetskom MMA promocijom.

Spomenimo i kako veliki event Cage Warriorsa predvodi Sarajlija s bečkom adresom Darko Banović. Bivši FFC borac ukrstit će rukavice s privremenim prvakom u perolakoj kategoriji Morganom Charriereom.

Linker
21. travanj 2024 15:17