Regija

Tri meča za titulu na KSW-u 57: Potvrđen novi pojasa vrijedan okršaj! Procurilo ime Račićevog protivnika?

KSW pojas
 Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Atraktivna priredba s tri velika dvoboja čeka nas za manje od tri tjedna

Novo pojačanje za KSW 57! 19. prosinca u kavezu poljskog MMA giganta dobit ćemo novog prvaka u lakoj kategoriji.

Naime, za titulu koju je ostala upražnjena odlaskom Mateusza Gamrota u UFC borit će se Marian Ziolkowski (21-8-1, 1 NC) i Roman Szymanski (13-5), borac koji se u ovoj prilici našao zahvaljujući pobjedama koje je ostvario protiv Miloša Janičića i Filipa Pejića.

Za Ziolkowskog će ovo biti druga prilika da se okiti KSW-ovim 'zlatom'. Podsjetimo, tu je priliku već jednom dobio krajem kolovoza, ali tada je jednoglasnom sudačkom odlukom od njega uspješniji bio ranije spomenuti Gamrot.

Istoga dana u Poljskoj će svoju titulu u teškoj kategoriji braniti KSW-ov prvak Phil De Fries, a njegov protivnik bit će veteran Michal Kita.

Za istu priredbu najavljen je i nastup Antuna Račića. 'Killer' bi na KSW-u 57 trebao po prvi puta braniti svoju pojas iz bantam kategorije.

Iako Račićev protivnik u trenucima pisanja ovoga članka još nije bio službeno potvrđen, na Tapologyju je osvanula neslužbena informacija prema kojem bi njegov suparnik trebao biti 22-godišnji Brazilac Bruno Augusto dos Santos. 'Gafanhoto' je prema istoj stranici u dosadašnjoj karijeri upisao devet pobjeda i jedan poraz, a pokaže li se ova informacija istinitom, borba s Antunom ujedno će biti i njegov KSW debi.

Linker
20. travanj 2024 02:15