Regija

U prodaji ulaznice za KSW 51 u Zagrebu! Na spektaklu u Areni nastupaju Soldić i najbolji borci iz regije

Vodeća europska MMA promocija, KSW, pustila je u prodaju ulaznice za nadolazeći spektakl u Zagrebu. Poljski gigant će 9. studenog u Areni Zagreb održati KSW 51 priredbu pod pokoroviteljstvom Grada Zagreba na čijem će se programu naći neki od najboljih boraca iz regije poput Roberta Soldića, Erka Juna, Filipa Pejića i Vase Bakočevića.

Uoči jubilarne KSW 50 priredbe koja se večeras održava u Webley Areni u Londonu, Fight Siteu je početkom tjedna potvrđeno kako će moćni KSW svoju europsku ekspanziju nastaviti za manje od dva mjeseca velikom priredbom u Zagrebu. Predsjednik i vlasnik KSW-a Martin Lewandowski tako je ovih dana posjetio hrvatsku metropolu gdje je održao sastanak s Gradskim poglavarstvom i gradonačelnikom Milanom Bandićem kako bi finalizirao sve detalje za ovaj veliki borilački događaj.

Čelnika KSW-a u Zagreb je doveo Ivan Dijaković, vlasnik UFC Gyma u Dusseldorfu i ugledni borilački menadžer koji zastupa našeg najboljeg MMA borca, aktualnog KSW prvaka velter kategorije Roberta Soldića. Upravo je Dijaković u posljednje dvije godine otvorio vrata mnogim hrvatskim, ali i regionalnim MMA borcima u poljskoj promociji.

Iako je u jednom trenutku ideja bila da KSW odradi svoju priredbu u Srbiji (Novi Sad, Beograd), poljski se borilački gigant ipak odlučio za Zagreb. Na konačnu odluku vjerojatno je utjecala bogata tradicija održavanja mega borilačkih evenata u hrvatskoj metropoli. Tako je nakon K-1 World Grand Prixa, Gloryja i UFC-a koje je u Hrvatsku doveo poznati hrvatski promotor i vlasnik FFC-a Orstat Zovko, sada došao i red na KSW.

ULAZNICE VEĆ OD 50 KUNA

Ulaznice za KSW 51 već su u prodaji i mogu se kupiti online preko Eventima na ovom LINKU. Sjajna vijest za sve borilačke obožavatelje jest da su ulaznice po rangu cijena dostupne svima. Najjeftinije karte se tako mogu kupiti već za 50 kuna dok ćete za najbolje mjesto u dvorani morati izdvojiti 300 kuna.

NASTUPAJU PEJIĆ, RAČIĆ, BAKOČEVIĆ, ILIĆ...

Za KSW 51 već je potvrđen nastup brojnih domaćih i regionalnih imena. Tako ćemo u glavnoj borbi večeri gledati obračun peterostrukog osvajača titule najjačeg čovjeka svijeta Mariusza Pudzianowskog i bosanske bodybuilding zvijezde Erka Juna.

Najbolji hrvatski borac bantam kategorije i KSW veteran Antun Račić u Areni će se boriti za upražnjenu titulu bantam kategorije.

Najiskusniji regionalni borac Vaso Bakočević vraća se u KSW nakon pet godina kako bi odmjerio snage s bivšim KSW prvakom velzer kategorije Borysom Mankowskim.

Nakon što su se ranije ove godine u KSW-u predstavili impresivnim nokautima Zagrepčanin Filip Pejić i Srbin Aleksandar Ilić također su potvrđeni za priredbu u Areni.

Naravno, u Zagrebu se najviše iščekuje nastup aktualnog KSW prvaka velter kategorije i jedne od najvećih zvijezda promocije Roberta Soldića. Vitežanin bi se svakako trebao naći na popisu borbi, međutim, njegov nastup još nije potvrđen budući da se večeras bori na KSW-u 50 u Londonu protiv Miechala Pietrzaka.

U svakom slučaju, 9. studenog nas u Areni Zagreb očekuje prava borilačka poslastica te vrhunska produkcija po kojoj je KSW toliko poznat u cijelom svijetu. Vjerujemo kako će promocija u narednim danima i tjednima otkriti sve sudionike eventa i popisu borbi također pridodati još koje ime iz regije.

Linker
15. travanj 2024 20:45