Regija

Uspjeh splitskog BJJ kluba 'Infinity': Iz Amsterdama se vratili s pet medalja

BJJ Infinity
 Foto: Infinity
Splitski BJJ klub "Infinity" se vraća s "NAGA Grappling" Europskog prvenstva s čak pet medalja. Na put u Amsterdam su se otisnuli s ukupno četiri natjecatelja pa je uspjeh tim veći.  Na Europskom prvestvu je nastupilo viđe od 1500 natjecatelja iz čitave Europe.

Marko Ančić je nastupio u konkurenciji "No GI EXPERT" i "GI EXPERT" u juniorskoj konkurenciji do 69.9 kg i nakon izgubljene finalne borbe u No-GI-u i osvojene srebrene medalje nastavlja natjecanje u GI-u (kimonu) i bez vecih problema je stigao do zlatne medalje i naslova NAGA Europskog Juniorskog Prvaka.

Jan Morović Je nastupio u juniorskoj "GI EXPERT" i "No GI EXPERT" konkurenciji do 89.9 kg i osvojio dvije srebrne medalje. Oba puta je Morović ostao kratak u samom finalu.

Petar Ursić Glavanović, ujedno i nas najstariji natjecatelj nastupio je "No GI Master 30+" konkurenciji te svojom borbenošću i taktičkim pristupom osigurao sebi titulu NAGA Master Prvaka Europe.

Dominik Živaljić se s natjecanja vraća bez osvojenot odličja. Nažalost, već u trećoj minuti svoje prve borbe pretrpio ozljedu koljena te nije bio u mogućnosti nastaviti natjecanje. Iz "Infinityja" saznajemo da će njihovi natjecatelji sudjelovati već u siječnju na EP u Lisabonu u organizaciji druge BJJ federacije.

Linker
07. travanj 2024 20:21