Regija

Vaso Bakočević: Stipe će izgubiti od Cormiera i bojim se da će ispasti smiješan

Ilustracija
Vrlo zanimljivo razmišljanje iznio je Vaso Bakočević o borbi Stipe Miočića i Daniela Cormiera, a rekao je nešto i o Mirku Filipoviću. Smatra da će Cormier i u revanšu doći do pobjede te da bi Stipe Miočić zbog svih izjava onda mogao ispasti smiješan.

Najpopularniji MMA borac iz Crne Gore odgovarao je na pitanja pratitelja Youtube stranice Videoteka. Među raznim pitanjima dva su se posebno izdvojila, a u prvi plan je iskočilo mišljenje o revanšu Stipe Miočića i Daniela Cormiera koji će se održati u subotu.

"Meni se Stipe sviđa kao tip, ali nije mi se svidjelo njegovo ponašanje. Izgubio je pošteno od Cormiera nokautom u prvoj rundi i nakon toga se nije borio nego je tražio revanš kao nešto što njegovo. Izgubio je u prvoj rundi i mislim kako se nije dobro ponio, trebao se u međuvremenu još jednom boriti", rekao je Vaso, da bi onda nastavio s prognozom borbe:

"Dobio je revanš i mislim da će ponovno izgubiti jer mu Cormier nikako ne odgovara. Ja mu želim sve najbolje, no mislim da će izgledati smiješno ako nakon svega što je rekao ponovno izgubi. Pored svega toga, pravi borac i pravi šampion."

Drugo pitanje ticalo se mišljenja o Mirku Filipoviću, koji je uzor većini boraca s ovih prostora. Nije ništa drugačije niti kod Vase.

"Definitivno najbolji i najtrofejniji borac iz naših krajeva. Legenda je kakva će se ovdje teško više roditi. Ne znam ga osobno, ali ono što je on napravio nisam siguran da će itko više ponoviti. Vidio sam podosta kritika prema njemu nakon Podcast inkubatora, ali meni se nakon toga sviđa još više. Naučio sam neke stvari od njega, koje sam iskoristio već u pregovorima za moju posljednju borbu. Ne znam što više reći o čovjeku koji je legenda kakva se neće više roditi, koji je zaradio najviše novaca od svih s ovih prostora i kojem nitko drugi s naših prostora nije do koljena", otkrio je.

Vaso još uvijek nema ugovorenu svoju iduću borbu, što je za njega zapravo vrlo neobična situacija. Posljednji put nastupio je u lipnju na Megdanu, gdje je upisao pobjedu. Bila mu je to šesta pobjeda u nizu i 13. u posljednjih 14 borbi. Što se tiče mišljenja o Miočiću, smijemo reći kako se nadamo da je u krivu.

Linker
17. travanj 2024 06:33