Regija

(VIDEO) 107.5 kilograma teški Pokrajac večeras protiv tri kilograma lakšeg Michala Kite

Igor Pokrajac
 screenshot
Igor Pokrajac večeras će se boriti u poljskom Lublinu na priredbi Fight Exclusive Night promocije

107.5 kilograma pokazala je vaga u poljskom Lublinu nakon što je na nju stao Igor Pokrajac, koji će večeras tražiti novu veliku pobjedu, kojom bi pokazao kako je i dalje itekako relevantan na elitnoj europskoj borilačkoj sceni. Ta težina u potpunosti odgovara onoj koju nam je Igor najavio i s kakve je nerijetko skidao kilograme i za borbe u poluteškoj kategoriji.

Protivnik 41-godišnje hrvatske legende je godinu dana mlađa poljska ikona, Michal Kita. Ovaj bivši KSW-ov izazivač za titulu ovog će puta biti tri kilograma lakši od hrvatskog borca.

Obojica ovim putem debitraju u FEN promociji i to na priredbi koju predvodi borba koja je u posljednji trenutak dobila "main event" mjesto. Umjesto Mateusza Rabeckog i Fabiana Da Silve, koji su premješteni u "co-main", glavna borba ona je između Krystiana Pudzianowskog, kojem je to druga borba u karijeri i MMA debitanta, Piotra Szelige. Jasno je što u Poljskoj znači prezime Pudzianowski.

Ispod teksta možete pogledati službeno vaganje za priredbu koja počinje u 19 sati, a sve potrebne informacije možete naći na službenim Facebook stranicama FEN promocije.

Linker
21. travanj 2024 23:49