Regija

(VIDEO) Alen Babić prije novog meča: 'Boksat ću dok me žele gledati, nebitno kakav 'score' mi bude'

Alen Babić
 Fight Site
Alen Babić ovog će vikenda u Londonu odraditi svoj peti profesionalni boksački meč

Nije dugo vremena prošlo od impresivne pobjede nad Shawndellom Wintersom, koja je od Alena Babića stvorila boksačko ime o kojem se vrlo glasno govori, a za "Savagea" već slijedi novi nastup. Kako je on sam rekao, britanska publika poželjela je gledati ga opet, a Eddie Hearn je reagirao te ćemo Alena imati priliku pratiti već u nedjelju 4. listopada, na priredbi koju predvodi meč Marka Čalića i Joshue Buatsija.

To je savršena prilika da s trenutno 71. teškašem svijeta (prema Boxrecu) porazgovaramo o tom nadolazećem meču, ali i o još nekim temama.

Kako se nosi s novonastalom slavom, zašto ne žali što nije došao do Olimpijskih igara te kakvo mu je mišljenje o amaterskom boksu, zašto ne vjeruje u "čuvanje skora" i zašto smatra da to koristi samo promotorima? To su neke od tema koje smo prošli s Alenom, kao što smo se prisjetili vremena dok su on i Marko Čalić bili veliki konkurenti na domaćoj boksačkoj sceni.

Prokomentirali smo popularnost Dilliana Whytea te što to njemu samom znači za karijeru, a za kraj je Alen prognozirao pet velikih boksačkih mečeva koji nas čekaju do kraja godine. Pogledajte!

Linker
24. travanj 2024 18:20