Regija

(VIDEO) 'Bomba' koja je srušila Babićevog protivnika: 'Ovu pobjedu posvećujem Dillianu Whyteu'

 Screenshot (Facebook)
Alen Babić u petak je u Milanu stigao do treće profesionalne pobjede iz isto toliko nastupa.

Nova žrtva hrvatskog boksača bio je Gruzijac Ramazi Gogichashvili kojeg je 'Savage' nokautirao u drugoj rundi njihovog okršaja.

28-godišnjak koji predstavlja zagrebački BK Leonardo još niti jednom u profesionalnoj karijeri nije odvukao borbu do sudačkih kartica, a nakon meča je posebno istaknuo jednog čovjeka kojem je i posvetio ovu pobjedu.

"Još jedna pobjeda nokautom za tim Savage. Ovu pobjedu posvećujem Dillianu Whyteu, čovjeku iza 'Savagea'. Hvala ti brate, ali i hvala svima koji me podržavaju. Svjestan sam svojih mogućnosti i jedva to čekam pokazati svijetu", napisao je Babić na Facebooku uz snimku 'bombe' koja je srušila njegovog posljednjeg suparnika.

Podsjetimo, upravo je Whyte Babiću nadjenuo nadimaka 'Savage', a njih dvojica surađuju otkako je hrvatski borac oduševio Dillana u njegovim pripremama za Oscara Rivasa.

"Whyte je odmah nakon prvog sparinga prepoznao sve moje kvalitete. Tako da sam do kraja kampa bio njegov glavni sparing partner s kojim je najčešće radio. Radili smo po šest, po pet, po četiri runde. Koliko god je trebalo, ja sam boksao. Bio sam svjestan da mogu dobro odraditi svoj posao jer sam i ranije sparirao s teškašima i uvijek su mi takvi sparinzi odgovarali. Bio sam siguran u sebe, vjerovao sam u svoje kvalitete, ali nisam niti sanjao da bih mogao dobiti profesionalni ugovor", izjavio je Babić nedavno u intervjuu za Fight Site.

Linker
19. travanj 2024 15:04