Regija

(VIDEO) Cro Cop oduševio i strane medije: 'Izgleda zastrašujuće!'

Mirko Filipović
 Screenshot (Instagram)
"Održavanje forme", napisao je Mirko Filipović uz jedan video na kojem prezentira svoju razornu udaračku moć, a isti je vrlo brzo postao popularan i izvan granica Hrvatske.

Nakon što je otkrio tajnu svog legendarnog 'high-kicka', Cro Cop je novom snimkom iz svoje dvorane ponovno oduševio fanove.

Novi Mirkov uradak ovoga je puta fokusiran na njegove ručne tehnike, a njihovu snagu možemo provjeriti pogledom na kratak isječak s treninga na kojem mu društvo pravi još jedan poznati hrvatski MMA borac - Ante Delija.

O Mirkovom videu raspisalo se i nekoliko stranih medija pa je tako slavnom borcu prostor posvetio i francuski Breaking News. Naslov iznad njihovog članka glasio je "Cro Cop u mirovini i s 45 godina izgleda zastrašujuće".

Priču o Filipoviću svojim je čitateljima prenio i američki Middle Easy.

"Cro Cop je još uvijek jedan najopasnijih boraca na svijetu. Naravno, ovo nas ne bi trebalo u potpunosti iznenaditi. Iako je umirovljen i ima 45 godina, Cro Cop se povukao s nizom od 10 pobjeda. Možda više neće nastupati u MMA-u, ali Cro Cop će uvijek biti jadan od najstrašnijih i najlegendarnijih boraca svih vremena", stajalo je uz njihov opis videa koji vam prenosimo u nastavku:

View this post on Instagram

keeping up the shape

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

Linker
19. travanj 2024 14:57