Regija

(VIDEO) Cro Cop 'shadowboxingom' u dvorištu pokazao kako je i dalje prava zvijer

Mirko Filipović (Instagram)
Mirko Filipović i dalje redovno trenira, što se jako dobro vidi po njegovoj fizičkoj spremi. Dodatni dokaz toga je snimka koja se pojavila na njegovom Instagram profilu. Na njoj je Cro Cop kratko snimio dio svog večernjeg "shadowboxinga".

Oporavak Mirka Filipovića daje jako dobre rezultate. To je zapravo bilo za očekivati, budući da je legendarni borac cijeli život u dobroj formi. S lakim treninzima krenuo je već mjesec dana nakon moždanog udara, a s vremenom je svoj trening podigao na nivo koji su mu dozvolili liječnici.

U dvorani je svaki dan, gdje borcima poput Darko Stošića i Satoshija Ishiija pomaže pred velike borbe koje im slijedi idućeg mjeseca. Svaki savjet Mirka Filipovića nesumnjivo je vrijedan i on se jako dobro uspio prebaciti iz uloge borca u onu mentora.

Naravno, borbe će mu neko vrijeme sigurno nedostajati, no dovoljno je Mirko Filipović dao svijetu borilačkog sporta, njegova ostavština je ogromna, kao i mjesto među najvećim legendama sporta. Budući da ga nećemo više nikad vidjeti u ringu ili kavezu, sjajno ga je vidjeti barem u ovakvom "shadowboxing" izdanju. I nadamo se da ćemo to gledati još dugo vremena. Jer Cro Cop i dalje djeluje kao zvijer. Zapravo su svi potencijalni protivnici vjerojatno odahnuli kad je postalo konačno da se više neće vraćati aktivnoj borilačkoj karijeri.

Linker
13. travanj 2024 19:16