Regija

(VIDEO) Darko Stošić uživa na hrvatskom Jadranu, ali nije zaboravio na svakodnevni trening

Darko Stošić
 Instagram
Nakon poraza u svojoj trećoj UFC borbi, Darku Stošiću potreban je kvalitetan odmor nakon čega će se morati posložiti i u potpunosti posvetiti pripremama za ono što slijedi. A to će biti posljednja borba na njegovom aktualnom UFC ugovoru, odnosno ključna borba za ostanak u UFC-u.

Darko je kao mjesto odmora odabrao južni hrvatski Jardan, gdje je otputovao s djevojkom. Otkrio je to putem svog Instagrama, ali je isto tako otkrio i kako tijekom odmora nikako ne namjerava zapostaviti trening. Pronašao je nekoliko dobrih mjesta u "raju na zemlji", kako ga je sam nazvao i tamo svakodnevno radi na održavanju svoje forme. Naravno, na prvom mjestu je psihička regeneracija nakon dva poraza iza kojih je ostao dojam kako nisu trebali doći, odnosno da su nedostajale samo nijanse po pitanju taktike i spreme.

Prvo je Stošić neko vrijeme proveo na Braču, nakon čega je otišao na Hvar. I vidi se kako se osjeća dobro, što je svakako važno. Još uvijek nije poznato gdje će se pripremati za iduću borbu, no nakon poraza u Newarku se moglo vidjeti kako odnosi njega i Stipe Drviša nisu narušeni, iako su neki tako pretpostavljali. Mirko Filipović također mu je dao podršku svojim Facebook statusom, iako se u jednom dijelu njega kritički osvrnuo na Darka i njegov pristup borbi protiv Kennedyja Nzechukwua.

Još uvijek se ne zna gdje i kada će se Stošić iduće boriti, kao niti protiv koga. No, što se tiče ovog posljednjeg, postoje samo dvije opcije za protivnika. Prva je ona nepovoljnija, u kojoj bi Darkov protivnik bio netko od nadolazećih boraca koji se uspinje na ljestvici. Druga opcija bi svakako Darku više odgovarala, a to bi bio neki borac u sličnoj situaciji kao on, odnosno borac kojem bi eventualni poraz predstavljao otkaz. Ispod teksta pogledajte kako izgleda Darkovo održavanje forme na Hvaru, a pohvalio se i opuštanjem s djevojkom.

Linker
21. travanj 2024 14:59