Regija

(VIDEO) 'El Animal' razvaljuje fokusere! Zavirite u Hrgovićeve pripreme za novi veliki ispit!

 Screenshot (Instagram)
Filip Hrgović sprema se u Miamiju za svoj idući meč, a isti bi prema nekim ranijim najavama mogli gledati već u ožujku ove godine.

Najbolji hrvatski boksač i dalje je neporažen u profesionalnoj karijeri tijekom koje je ostvario 10 pobjeda iz isto toliko nastupa.

Filip je, podsjetimo, u svojoj posljednjoj borbi nokautirao nekadašnjeg dvostrukog izazivača Erica Molinu, a još se uvijek službeno ne zna tko će mu biti idući protivnik.

Prema otprije poznatim informacijama, jedan od favorita u toj utrci trebao bi biti kongoanski boksač Martin Bakole Ilunga (15-1). Potvrdio je to i sam Hrgović u nedavnom razgovoru s Jutarnjim listom. No, službena potvrda još se uvijek čeka.

"Da, on doista jest jedno od imena koja su mi promotori ponudili, no to još nije službeno, pregovara se s njegovim timom, ali i s drugim protivnicima. Ako to bude Bakole, super, ako ne, opet super", potvrdio je nedavno 'El Animal'.

Nagađa se da bi Hrgović u ring trebao zakoračiti 28. ožujka na boksačkoj priredbi u Velikoj Britaniji, no, službene informacije se još uvijek čekaju.

U međuvremenu, Filip je ponovno stigao kod svog trenera Pedra Diaza, a mali uvid u njihove pripreme možete dobiti pogledom na materijale u nastavku članka.

Linker
24. travanj 2024 18:39