Regija

(VIDEO) Fenomenalan nokaut donio Filipu Pejiću njegov treći KSW bonus

Filip Pejić
 screenshot/YouTube (KSW)
Novi bonus za najbolji nokaut KSW priredbe spremio je u svoj džep Filip Pejić

Kao što se odmah po završetku KSW 56 priredbe moglo i očekivati, nokaut Filipa Pejića u borbi protiv Sebastiana Rajewskog proglašen je najboljim nokautom priredbe te će hrvatski borac perolake kategorije tim putem biti nagrađen s dodatnih 5000 eura honorara (podatak s Tapologyja).

Iako je prvobitno objavljeno kako je Filipu za nokaut trebalo 12 sekundi, službeni rezultati KSW-a učinili su isti još bržim, odnosno "Nitro" je sve riješio za još jednu sekundu manje. Nakon kratkog pogledavanja i pomalo stidljivih pokušaja, Filip je pogodio u pravo mjesto već prvim pravim desnim krošeom, a poljski borac završio je na podu bez svijesti. Za Pejića je to treći bonus u četiri KSW borbe. Prvog je ostvario također za nokaut večeri, kad je u debi nastupu završio Filipa Wolanskog, dok je drugog uzeo ljetos, na KSW 53 priredbi, kad je njegova borba protiv Romana Szymanskog proglašena borbom večeri.

Najboljom borbom ove priredbe proglašen je ogled Daniela Torresa i Maxa Coge, koji je podijeljenom odlukom sudaca pripao austrijsko-brazilskom borcu, dok je najbolji "submission" izveo sudionik prve borbe programa, 22-godišnji Robert Ruchala

Video putem kojeg su predstavljeni dobitnici bonusa možete pogledati OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 04:35