Regija

(VIDEO) Filip Pejić dobio bonus za najbolju borbu KSW 53 priredbe

Pejić vs. Szymanski
 screenshot/KSW
Borba Filipa Pejića i Romana Szymanskog proglašena je najboljom borbom KSW 53 priredbe

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca, Filip Pejić, proteklog vikenda u Varšavi nije uspio doći do pobjede na KSW 53 priredbi, gdje ga je prekidom u trećoj rundi savladao domaći borac Roman Szymanski. Bila je to borba prepuna uzbuđenja, u kojoj je Pejić pogodio neke udarce koji bi mnoge druge borce poslali na pod, no Szymanski je izdržao, a onda je iskoristio činjenicu što Filip nije prošao pune pripreme te su ga u trećoj rundi jednostavno napustile snaga i kondicija.

No, ono što je publika do tada vidjela bilo je borba prepuna akcije i preokreta, odnosno dva borca koji nisu imali namjeru išta prepustiti slučaju. Tako jednostavno nije bilo velike dvojbe po pitanju toga koja borba je subotnje večeri bila najbolja. Tako je Filip Pejić dobio barem malu utjehu u porazu, spremivši dodatnih 5000 eura, koliko prema podacima Tapologyja iznosi KSW-ova nagrada. Filipu je to ujedno drugi bonus otkako je član KSW-a, budući da je već dobio onog za najbolji nokaut KSW 48 priredbe, kad je u svom debiju high kickom završio Filipa Wolanskog.

Ispod teksta možete pogledati video kompilaciju kojom je KSW predstavio dobitnike bonusa na ovoj priredbi, uz najbolje trenutke uistinu sjajne borbe Pejića i Szymanskog.

Linker
19. travanj 2024 10:07