Regija

(VIDEO) Hrgović se zaderao u kameru i poslao jasnu poruku čitavoj teškoj kategoriji

 Screenshot (Instagram)
Nedugo nakon što je stigla službena potvrda idućeg meča Filipa Hrgovića (10-0), hrvatski borac poslao je i jednu jasnu poruku čitavoj teškoj kategoriji.

Na istom mjestu gdje je 2019. debitirao na američkom tlu i tamošnjoj se publici predstavio nokautiravši Gregoryja Corbina, najbolji hrvatski boksač odradit će i svoj 11. profesionalni meč.

Ovoga puta Hrgovića u ringu čeka 31-godišnji Amerikanac Jerry Forrest (26-3), a njihov dvoboj rezerviran je za 17. travnja i priredbu koja će se održati u Oxon Hillu (Maryland).

Nedugo nakon što je vijest o ovom okršaju postala službena, na Instagram profilu Sauerland tima, promotorske kuće koja skrbi o karijeri hrvatskog boksača, osvanula je i jedna Hrgovićeva poruka koja je prema opisu videa bila usmjerena čitavoj teškoj kategoriji.

"El Animal dolazi po vas" - zaderao se Filip kameru, a nešto više od njega o idućem suparniku saznali smo još u ponedjeljak kada je Matchroom Boxing objavio veliku vijest:

"Veselim se povratku u ring. Imam lijepe uspomene iz MGM National Harbora i treniram naporno kako bi fanovima priuštio još jednu uzbudljivu izvedbu. Jerry Forrest je dobar boksač. On se bori iz kontragarda i ima dobar omjer pobjeda i poraza. Očekujem težak meč, ali sam uvjeren da ću ga pobijediti. 2019. je bila sjajna godina za mene. Borio sam se u SAD-u, Meksiku i Saudijskoj Arabiji. Imao sam tri borbe protiv tri jaka protivnika i ostvario sam tri pobjede nokautom. Ovo će biti još bolja godina. Mo je cilj oduvijek bio postati svjetski prvak i sada sam još korak bliže tom cilju. Stižem po pojaseve!", poručio je Hrgović u priopćenju druge promotorske kuće koja zajedno sa Sauerlandom vodi njegovu karijeru.

Linker
22. travanj 2024 11:36