Regija

(VIDEO INTERVJU) Duško Todorović: Imam povjerenja u svoj tim i ostajem borac srednje kategorije

Duško Todorović
 Instagram
Duško Todorović prošlog je tjedna postao peti aktualni i ukupno sedmi srpski borac u UFC-u. Iskoristili smo tu priliku da bismo porazgovarali s njim te saznali sve najvažnije detalje puta u SAD i borbe koju je tamo odradio, kao i neke planove za bližu budućnost.

Svoju devetu borbu u karijeri Duško Todorović odradio je sjajno. Otišao je na put u Ameriku bez svog trenera i bilo koga iz svog tima, a vratio se kao UFC borac. Uspio se othrvati pritisku, najtežem protivniku u dosadašnjoj karijeri i svemu što ovakva borba nosi. Nagrada je teško mogla biti bolja. Predsjednik UFC-a Dana White osobnu mu je poručio kako je postao novi član najveće svjetske MMA promocije.

Kako je izgledao cijeli put u Ameriku, koji je umalo propustio, što je sve doživio u Las Vegasu te kakvi su planovi za budućnost, ispričao nam je u ovom kratkom razgovoru. Osim toga, prognozirao nam je iduću borbu za UFC prvaka srednje kategorije, objasnio zašto unatoč drugačijem mišljenju fanova planira ostati u toj kategoriji, a na kraju je iznio svoje mišljenje po pitanju toga tko će biti idući UFC borac iz ove regije, između nekoliko njih koji ozbiljno kucaju na ta vrata.

Pogledajte!

Linker
25. travanj 2024 22:31