Regija

(VIDEO INTERVJU) Roberto Soldić prokomentirao pobjedu u Londonu i najavio KSW Zagreb

Roberto Soldić
 screenshot/KSW
Pogledajte kratki razgovor s Robertom Soldićem, u kojem nam je KSW-ov prvak velter kategorije otkrio kako se osjećao tijekom borbe protiv Marcina Pietrzaka i postoje li neke ozljede koje bi mu mogle ugroziti nastup u zagrebačkoj Areni.

Roberto Soldić uspješno je odradio nastup na KSW 50 priredbi u Londonu, gdje je jednoglasnom odlukom savladao Martina Piertzaka. Nedugo nakon toga poslali smo mu nekoliko pitanja s ciljem da nam prokomentira borbu te najavi KSW priredbu u Zagrebu te kolike su šanse da na njenom programu vidimo njegovu obranu titule velter kategorije.

KSW-ov prvak odgovorio nam je dok se nalazio na povratku kuću te je otkrio sve što nas je tim putem zanimalo. Saznali smo ima li nekih ozljeda koje bi mogle ugroziti nastup u Areni, kao i to gdje će provesti idućih nekoliko tjedana tj. hoćemo li ga možda sresti u našim krajevima.

KSW 51 u Zagrebu se održava 9. studenog, a već sad je poznato kako je u kavezu nastupiti veliki broj regionalnih zvijezda, uz neke originale KSW zvijezde poput Mariusza Pudzianowskog.

Linker
16. travanj 2024 16:46