Regija

(VIDEO) Ishii uz snimku s treninga opisao sastavni dio strategije na kojoj radi s Mirkom Filipovićem

Mirko Filipović i Satoshi Ishii
 Instagram
Satoshi Ishii uz jedan je video na Instagramu ispričao kako izgleda suradnja njega i Mirka Filipovića i koji je to zlata vrijedan savjet koji je dobio od legendarnog Cro Copa.

Zlatni judo olimpijac odavno se udomaćio u Hrvatskoj gdje svakodnevno trenira pod budnim okom Mirka Filipovića. Da je tako, govore nam i brojni kadrovi koje često po društvenim mrežama objavljuju članovi Cro Copovog malog, ali moćnog tima.

Jedan video s takvim kadrovima objavio je sam Satoshi, a uz njega nam je i otkrio kakav mu je to Mirko savjet dao po dolasku u njegovu dvoranu.

"Otkako sam došao u Zagreb i počeo trenirati s Mirkom, on me gurao da u MMA-u naglašavam svoje judo vještine. 'Judo je u tvojoj duši' - rekao mi je Mirko i većina mog treninga usredotočit će se na taj segment kao dio moje strategije. Moja povijest je u judu, gdje sam bio prvak. Ne u boksu ili kickboxingu. Tako da je moja taktika najbolja kada koristim judo i 'grappling'. Mirko i ja ćemo nastaviti sa svakodnevnim radom te kroz judo usavršavati i jačati moje vještine za MMA. Veselim se svojoj idućoj borbi", napisao je Ishii kojeg smo posljednji put u akciji gledali kada je na HEAT 46 priredbi u siječnju obranio svoj teškaški pojas u meču s Cleberom Souzom.

Linker
15. travanj 2024 16:16