Regija

(VIDEO) Jurišić otkrio kada će debitirati za KSW: 'Želim borbu sa Soldićem, želim biti prvak!'

Soldić vs. Jurišič
 Screenshot
Još nedavno se mislilo da je najbolji slovenski MMA borac Uroš Jurišić potpisao za UFC. No, na kraju se ispostavilo da ćemo ga već u 2020. godini gledati u redovima poljskog giganta - Konfrontacje Sztuk Walki (KSW).

Neporaženi Slovenac je posljednji nastup odradio još u studenom 2018. godine kada je na W5 priredbi ubilježio svoju desetu profesionalnu pobjedu. Čitavu 2019. je propustio pokušavajući pronaći što bolji angažman i što bolju organizaciju za nastavak karijere, nakon što se na ne baš najljepši način rastao s američkim Titan FC-om.

Dolaskom Jurišiča u poljsku organizaciju, velter kategorija dobiva sjajno pojačanje, a prvak Roberto Soldić zanimljivu konkurenciju. U prošlosti je već nekoliko puta bilo govora o meču Soldić vs. Jurišić...

"Potpisao sam ugovor na četiri borbe, a u ovom trenutku se i dalje ne ne zna protiv koga ću se boriti. Zna se samo da će to biti u drugoj polovici godine", izjavio je Jurišić za YouTube kanal Triangle.TV dodavši da je informacija o potpisu za UFC bila pogrešna.

Naime, čak su i službene stranice UFC-a objavile da bi Slovenac trebao uskoro debitirati što su vrlo brzo prenijeli mnogi borilački portali, uključujući i Fight Site.

"To je bila vjerojatno greška na UFC-ovoj stranici. Ne znam kako je došlo do toga. Ja tamo imam profil od 2015. godine jer sam bio u The Ultimate Fighteru, ali ne znam kako je došlo do toga. Stajao je datum mog debija, pojavilo se i na Wikipediji, no nažalost ništa od toga. Moj menadžer je pitao Sean Shelbyja, ali ovaj je rekao da za sada ništa."

Upitan je li već sada bilo govora o meču s "RoboCopom", Slovenac odgovara:

"Nešto smo spomenuli, ali nismo pričali već sada da bi bilo tog meča. Samo da ću u drugoj polovici godine ću odraditi prvi dvoboj. Mislim da bi to bila odlična borba za publiku, a ja je naravno želim. On je trenutačno prvak ove organizacije tako da s moje strane imam želju za tom borbom."

"Želim postati prvak te promocije", zaključio je Jurišić za Triangle.TV.

Linker
19. travanj 2024 16:22