Regija

(VIDEO) KSW-ova najava otkriva - Pejić u Zagrebu lovi borbu za naslov: 'Bit će ludilo, nokautirat ću ga!'

 Screenshot (YouTube, KSW)
Ova subota donosi nam novi nastup Filipa Pejića. Popularni 'Nitro' u Areni Zagreb lovit će svoju 15. pobjedu, a čini se i priliku za napad na KSW-ovu titulu!

Pejić (14-2-2) će se pred svojom publikom, u svom gradu, sudariti s Danielom Torresom (9-4-0) koji je prije dva tjedna uskočio kao zamjena za ozlijeđenog Krzysztofa Klaczeka. Brazilski udarač stiže na 'Nitra' nošen pobjedom koju je početkom listopada ostvario protiv nama još jednog poznatog lica - Ahmeda Vile.

"Ponosan sam što ću se boriti pred svojim ljudima, u svom gradu i predstavljati svoju zemlju. To je neopisivo", izjavio je Filip u najnovijoj najavi iz KSW-a.

Isti video donosi nam i jednu veliku vijest koju je javnosti otkrio Martin Lewandowski, vlasnik i osnivač najbolje europske MMA promocije.

"Nošen publikom, Pejić će imati priliku osigurati napad na titulu u perolakoj kategoriji", jasan je bio Lewandowski, a takvom raspletu se nada i hrvatski borac.

"Mislim da ću se u meču nakon ovog boriti za pojas. To ću i tražiti. Ovo u Zagrebu će biti luda noć, ljudi su jako zagrijani za ovaj KSW. Bit će ludilo. Ovo će mi biti najdraža borba u Zagrebu i u najboljoj promociji. Nokautirat ću te", poručio je za kraj 27-godišnji nokauter iz Zagreba.

Linker
20. travanj 2024 01:56