Regija

(VIDEO) Mario Žgela uspješno se izvagao i najavio sutrašnji okršaj s neporaženim Poljakom

Sudolski vs. Žgela
 Babilon MMA
Vinkovački poluteškaš Mario Žgela sutra će u Poljskoj odraditi vrlo jaku i važnu borbu

22-godišnji član vinkovačkog Valensa i zagrebačkog ATT-ja uspješno je prošao vaganje za borbu kojom će saznati u kojoj se trenutno fazi nalazi njegova karijera te koliko on u ovom trenutku može od sebe očekivati. Neporaženi Poljak Lukasz Sudolski (6-0) pravi je ispit za Žgelu, koji je kroz svoje dosadašnje četiri MMA pobjede potvrdio veliki, ali još uvijek potpuno neizbrušeni MMA talent. No, od njegove posljednje borbe borbe prošlo je već više od pola godine, razdoblje tijekom kojeg je odradio veliki broj treninga, vrlo često i s najboljim hrvatskim borcima.

U Poljsku je otputovao opušten, pokušavajući ne misliti o tome koliko samom borbom može dobiti. Jednostavno je zadovoljan što ima priliku predstaviti se na tako velikoj sceni, u sunaslovnoj borbi vrlo jake priredbe. A pobjeda mu uistinu može donijeti puno toga. Nećemo puno pogriješiti kad bismo rekli da ga dovodi na korak od KSW-a, odnosno bez sumnje u bilježnicu matchmakera najveće poljske promocije.

"Osjećam se odlično i atmosfera je opuštena. Baš sam se čuo s timskim kolegom, pričali smo i kvalitetno se nasmijali. Poljaci su nas sjajno primili, hotel je atomski i stvarno je sve na jednom visokom nivou", javio nam je Mario iz Ossa hotela nedaleko Varšave, gdje će se sutrašnja priredba i održati.

Imat će on ovim putem priliku pokazati koliko je napredovao kroz rad s momcima iz ATT-ja, no ovog ljeta radio je i s UFC borcem Erykom Andersom. Kako nam kažu članovi tima, Žgela se tu pokazao itekako dobrim, a svakim treningom je isto tako sve bolji.

Mario je SPREMAN,,krecemo za Poljsku na meč...,,zahvalio bi se gradonačelniku Ivan Bosancic ,na prepoznatljivim...

Objavljuje MMA Team Valens u Srijeda, 26. kolovoza 2020.

"Pripreme sam odradio u ATT-ju s trenerom Forgačem. Najbolji treneri i najbolji borci u regiji, ali i šire su tamo i to puno pomaže. Ja sam osobno gledam da, gdje god se nalazio, treniram svaki dan jer se samo tako napreduje. Moj rad vidi se u borilištu", otkrio nam je, još dodavši što trebao učiniti da kod njegovog protivnika više ne bude nule u rubrici poraza:

"Imam protiv sebe borca koji još nije izgubio borbu, a kad sve krene ću pokušati saznati gdje mu mogu najbolje parirati. Taktika mi se svodi na to da mu nametnem svoj stil borbe."

Sa Žgelom u Poljskoj je njegov trener iz Vinkovaca, Ilija Zirdum.

Službena Vaga

Objavljuje MMA Team Valens u Četvrtak, 27. kolovoza 2020.

Linker
24. travanj 2024 20:17