Regija

(VIDEO) Meč o kojem se priča: Pogledajte poraz Čede Pantića od Razakova s Megdana 5

Čedo Pantić
Krajem prošlog mjeseca održana je peta priredba Megdan FC promocije, a program u Sremskoj Mitrovici predvodio je kickboxing meč između Čede Pantića i Ramazana Razakova. Rus je na kraju uzeo pobjedu sudačkom odlukom, na što su iz Pantićevog tima burno reagirali. Smatrali su kako je njihov borac napravio dovoljno, a postojali su i prigovori na kvalitetu podloge u ringu. Pogledajte taj meč!

Ramazan Razakov i Čedo Pantić odradili su tri runde po tri minute u kojima je publika vidjela određenu dozu akcije, no ne koliko su htjeli. To je spriječila klizava podloga, koja je onemogućila duže kombinacije udaraca, na što je posebno sam Pantić naglasio nakon meča. To je svakako negativno utjecalo na njegov stil borbe i ono što inače pruža u ringu. No, i pokraj toga je borac iz Modriče smatrao kako je napravio dovoljno za pobjedu. Pojas Megdan prvaka ipak je na kraju promijenio svog vlasnika.

Snimka cijelog meča sad je ispred nas i možemo se uvjeriti kako je podloga uistinu bila na granici regularnosti, ako ne i ispod nje. Bilo je tu tako puno padova koji nisu uzrokovani udarcem i sve je to loše djelovalo na sam meč. A pokraj toga se radilo o vrlo izjednačenom duelu koji je mogao otići na obje strane. Jesu li suci dobro presudili najbolja da provjerite sam. Snimka cijelog meča nalazi se ispod teksta.

Linker
25. travanj 2024 18:33