Regija

(VIDEO) Novi život, nova karijera: Sara Luzar Smajić za Fight Site otkrila kako je trenirati sa Soldićem, Junom, Račićem...

 Screenshot Fight Site
Bez radikalnih poteza i jasnog smijera u borilačkoj karijeri, nema niti rezultata. Svjesna je toga i hrvatska MMA borkinja, popularna Sara Luzar Smajić, koja je "trbuhom za kruhom", baš kao i stotine tisuća hrvatskih radnika, krenula sreću potražiti u Njemačkoj. Kako se snašla u novoj životnoj i radnoj sredini, provjerili smo u ekskluzivnom video intervjuu za Fight Site.

Više od četiri mjeseca ova Zagrepčanka živi u njemačkom Duesseldorfu i trenira u poznatom UFD Gymu hrvatskog menadžera Ivana Dijakovića. U prvi mah je došla tek provjeriti kako se radi u ovoj dvorani gdje treniraju imena poput Soldića, Račića, Juna, braće Zawada, Magomedova, Janičića..., a kada se drugi put vratila, to je značilo da je pronašla svoj novi borilački dom!

U razgovoru za Fight Site je otkrila dojmove iz Duesseldorfa, opisala je svoju prvu veliku pobjedu koju je prije par tjedana ostvarila u MMA borilištu, ali je i najavila planove za dalje. Naime, vrlo brzo našu atraktivnu borkinju čeka novi ispit i provjera onoga što je do sada naučila u UFD Gymu.

Linker
23. travanj 2024 09:21