PEJIĆ, RAČIĆ, ERKO I VASO

(VIDEO) Oči u oči: Sučelile se zvijezde KSW-ovog spektakla u Zagrebu

Zvijezde KSW-a 51 i KSW-a 52 su ovih dana stigle u Poljsku kako bi ispromovirale nadolazeće evente poljske MMA promocije koji slijede u naredna dva mjeseca. KSW 51 će se 9. studenog održati u Zagrebu, a KSW 52 je na rasporedu 7. prosinca u poljskim Gliwicama.
Račić i Bakoćević i Mankowski
 Screenshot

Nama su, dakako, bili zanimljiviji učesnici spektakla u Areni Zagreb, koji su stigli u Poljsku odraditi promotivne zadatke za svog poslodavca. Erko Jun, Filip Pejić, Vaso Bakočević i Antun Račić su snimali najavni spot za KSW 51 nakon čega je održana press konferencija, ali i sučeljavanje s njihovim protivnicima s kojima će ući u kavez za nešto više od mjesec dana.

Pa se tako Antun Račić sučelio sa svojim protivnikom koji će ga pokušati spriječiti da stigne do titule u bantam kategoriji - Damianom Stasiakom. Radi se o borcu koji je 2016. godine svladao našeg Filipa Pejića u njegovom jedinom UFC nastupu i tako ga zapravo izbacio iz elitne promocije.

Bakočevićevo sučeljavanje s poljskom legendom Borysom Mankowskim je očekivano bilo vrlo interesantno, ali i mirno što je rijedak slučaj. Mankowski je prigrlio Bakočevićev smisao za šou i prilagodio se obračunu s "Pshihopatom" pa je upravo on, a ne Crnogorac, na pozornici pokušao izvesti nešto zabavno.

Vidjeli smo i Filipa Pejića koji će se u drugom nastupu za KSW sudariti s domaćim borcem Krzystofom Klaczekom, a na kraju je na pozornicu stigao i predvodnik zagrebačkog eventa Erko Jun koji je stao uz "strongmana" Mariusza Pudzianowskog. Bio je bez sumnje "najveći" obračun na pozornici. Sva sučeljavanja pogledajte u videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:06